Ana SayfaDizilerAziz 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Aziz Mallarının Amcasında Olduğunu Öğreniyor!

İlgili Postlar

Aziz 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Aziz Mallarının Amcasında Olduğunu Öğreniyor!

Show Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Aziz, 8. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Efnan, Aziz’den istediği kelimeyi duyamayınca Prenses ile gitmeye karar veriyor. Ama yapamıyor. Geceleri atölyeye gidip halıyı bitirmeye uğraşıyor. Aziz, Efnan’ın gitmediğini öğreniyor. Efnan’a, onsuz kendisini kimsesiz hissettiğini söyleyip ondan bir daha bir yere gitmemesini istiyor. Adem, Dilruba ve Maksude’ye atölyeye gidip Aziz’e gerçekleri anlatıyor. Aziz, mallarının amcasında olduğunu öğreniyor.

Cuma Dizileri 2021

Aziz Mallarının Amcasında Olduğunu Öğreniyor!

Aziz dizisinin 9. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Prenses, Efnan’ın halıyı bitirmesi şartıyla halıyı alacağını söylüyor ve Aziz’den onu geri getirmesini istiyor. Aziz’le birlikte Efnan’ın yanına gidiyor. Aziz, Efnan’dan kendisiyle birlikte geri dönmesini istiyor. Efnan, Aziz’in kendisini sadece halıyı bitirmek için istediğini düşünüp prensesle birlikte Mısır’a gitmek için yola çıkıyor.

AZİZ 8. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Gemiye binmeden önce Efnan prensese, onunla gelemeyeceğini halıyı bitirdikten sonra onun yanına geleceğini söylüyor. Aziz, Efnan’ın gittiğini düşünüyor ve Mısır’a bilet alıp prensesin parasını geri iade etmek istiyor. Efnan, geceleri atölyeye gelip gizlice halıyı dokuyup bitirmek için uğraşıyor.

Fatma ana, Efnan’ın gitmediğini halıyı dokuduğunu anlıyor. Maksude, elindeki mektupla Dilruba’nın karşısına geçiyor. Ona, Aziz’e neden böyle bir mektup yazdığını soruyor. Dilruba, mektubu yazdığını inkar etmiyor. Ancak Adem, Dilruba’ya öyle bir şey anlatmadığını söyleyip onu yalancı durumuna düşürüyor.

Pierre, Efnan’ın gitmediğini öğreniyor ve onu atölyenin önünde buluyor. Gidecek yeri olmadığını bildiği için onu evine götürüyor ve ondan her gün kendisiyle bir iki saat sohbet etme karşılığında yanında çalışmasını istiyor. Aziz, Fatma anadan Efnan’ın gitmediğini öğreniyor ve gece onun halı dokumak için gelmesini bekliyor.

Efnan’ın karşısına çıkan Aziz, sabaha kadar onun yanından ayrılmıyor. Onun yorgunluktan uyuduğunu görünce onunla birlikte uyuyor. Efnan, uyanınca Aziz’in yanında onun kendisiyle uyuduğunu görünce çok mutlu oluyor. Aziz, Efnan’ı takip ediyor ve onun Pierre’nin evinde kaldığını öğreniyor.

Hemen Pierre’nin kapısını çalıp Efnan’ı götürmek istiyor. Pierre ona engel olmaya çalışınca Aziz, onun yakasından tutuyor ve kendisine engel olmamasını istiyor. Aziz, Efnan’ı alıp atölyeye götürüyor. Ona, o yokken kendisini kimsesiz ve yalnız hissettiğini onu çok özlediğini söylüyor. Efnan, Aziz’in boynuna sarılıyor ve bir daha onu bırakıp bir yere gitmeyeceğine söz veriyor.

Adem, sırf Dilruba’nın gönlünü kazanmak için Maksude’yle birlikte Aziz’in yanına gidip, amcasının ölmeden önce tüm mallarını babasına emanet ettiğini itiraf ediyor.

Aziz 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Efnan’ın Dönmesi Aziz’i Çok Mutlu Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler