Ana SayfaDizilerAşk Mantık İntikam 28. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ozan Şimdi Ne Yapacak?

İlgili Postlar

Aşk Mantık İntikam 28. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ozan Şimdi Ne Yapacak?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam, 27. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Çağla, Ela’nın geçici velayetini alıp Ozan’a onu göstermiyor. Ozan, Ela’yı alıp annesinin yanına gidiyor. Çağla, oraya polislerle gelip zorla kızını Ozan’ın elinden alıyor. Esra, Ayaz’ın kendisini tehdit ettiğini Çınar’a anlatıyor. Çınar, gidip Ayaz’la anlaşıyor ve onun yönetim kurulunda söz sahibi olmasını sağlıyor. Bunu duyan Esra, Ozan’a gerçekleri anlatmak istiyor. Ancak Ayaz, ondan önce davranıyor. Ozan, şimdi ne yapacak?

Cuma Dizileri 2021

Ozan Şimdi Ne Yapacak?

Aşk Mantık İntikam 28. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ayaz, Esra’yı Ozan’a Atlas’ın babası olduğunu söylemekle tehdit ediyor. Ona 24 saat süre veriyor ve o süre içinde şirketle ilgili bilgileri kendisine vermesini istiyor. Esra, gidip olanları Çınar’a anlatıyor. Çınar, Atlas’tan onu doktora Ozan’ın götürdüğünü öğreniyor. Esra’nın tehdit edildiğini de öğrenince Ayaz’la konuşmaya gidiyor.

AŞK MANTIK İNTİKAM 27. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Çınar, Ayaz’ın isteklerini kabul ediyor. Çağla, Ozan’a Ela’yı göstermemek için elinden geleni yapıyor. Geçici velayeti de aldığı için Ozan’ın elini kolunu bağlıyor. Bu arada Çağla Mert ili karşılaşıyor. Mert, Ela’yı sevmek istiyor. Çağla, buna karşı çıkıp onun bir an evvel ülkeden gitmesini istiyor.

Mert, ısrarla Çağla’yı arayıp kızıyla vakit geçirmek istiyor. Çağla, parkta Mert’in Ela’yla konuştuğunu öğrenince öfkeden deliye dönüyor. Ozan, Ela’nın okulundan aranıyor. Ela’nın babasını görmek için ağladığını öğrenince hemen okula gidip Ela’yı alıp annesinin yanına götürüyor.

Ela, Atlas’ı görünce onunla vakit geçirmek istiyor. Durumu öğrenen Çağla, polislerle gelip Ela’yı babasının kaçırdığını söyleyip kızını zorla alıp götürüyor. Ozan, Ela’nın annesini istemediğini kendisini istediğini görüp üzülüyor. Yönetim kurulu toplantısına Ayaz’da katılıyor.

Bunu gören Ozan, Çınar’ın Ayaz ile arkasından iş çevirdiğini anlıyor. Ayaz’a, şirketi ona kaptırmayacağını, ondaki hisselerini de geri alacağını söylüyor. Esra, Çınar’ın Ayaz ile anlaştığını duyunca çok sinirleniyor ve gidip Ozan’a gerçekleri atlatmak istediğini söylüyor. Çınar, Esra’ya engel olmaya çalışsa da başaramıyor.

Ayaz, Esra’dan önce Ozan’a Atlas’ın oğlu olduğunu, herkesin onu yıllardır kandırdığını söylüyor. Esra, son anda içeri girip Ozan’ın gerçekleri öğrendiğini anlıyor. Ozan, duydukları karşısında donup kalıyor.

Aşk Mantık İntikam 27. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ozan Atlas’ın Oğlu Olduğunu…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler