Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 58. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Keklik Annesinin Nasıl Kör Olduğunu...

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 58. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Keklik Annesinin Nasıl Kör Olduğunu Anlatıyor!

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kırmızı Oda, 57. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Pembe, babası öldükten sonra İstanbul’a taşınmalarını ve Bünyamin’le nasıl evlendiklerini anlatıyor. Dara’nın uykuları düzenleniyor ve doktor hanıma geceleri uyuyamamasının abisinin hastalığıyla başladığını anlatıyor. Keklik, annesinin nasıl kör olduğunu anlatıyor.

Cuma Dizileri 2021

Keklik Annesinin Nasıl Kör Olduğunu Anlatıyor!

Kırmızı Oda dizisinin 58. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Kliniğe ilk olarak Keklik geliyor. Keklik, kardeşinin nasıl sakat kaldığını ve annesinin başından geçenleri anlatıyor. Şeref, yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılıyor. Doktor onun zorlu bir ameliyat geçireceğini ve ameliyat sonrası belki sakat kalabileceğini söylüyor.

KIRMIZI ODA 57. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Firuzan, ameliyat için yüklü bir paranın gerektiğini öğreniyor. Bayram ise, valizini toplayıp oğlunu da o halde bırakıp gidiyor. Firuzan, Şeref’in ameliyat parası için gidip patronundan para istiyor. Oda, ona vereceği parayı sadece sahneye çıkarak ödeyemeyeceğini söylüyor. Firuzan, mecbur kalıp o ne derse kabul ediyor.

Şeref, ameliyat oluyor. Ama Firuzan her gün perişan halde eve geliyor. Kimi gün dayak yemiş eli yüzü yaralı şekilde eve geliyor. Firuzan’a birisi kafayı takıyor. Onun kendisini terslemesi ile silahını çekip Firuza’nı vuruyor. Firuzan’ın ondan sonra gözleri kör oluyor. Ailenin bütün yükü ise Keklik’in üzerine kalıyor.

Daha sonra kliniğe Pembe geliyor. Pembe, Bünyamin’in derdinin annesinin kendisinin üzerine verdiği evi almak olduğunu anladığını anlatıyor. Sonra ilk kocasının ölümünden sonar neler olduğunu anlatmaya başlıyor. Deli göz İsmail’in ölümünden sonra Pembe’nin evine annesiyle babası yerleşiyor.

İsmail’in babası Davut’un, oğlundan kalan evi satmaya çalıştığını öğreniyor ve ona evi sattırmayacağını söyleyip tehdit ediyor. Davut, kalp krizi geçirip orada hayatını kaybediyor. Pembe ile annesi, evin hissesinin parasını alıp İstanbul’a taşınıyor. Orada kendilerine küçük bir ev alıyor.

Pembe, Vergi dairesinde işe başlıyor. Bünyamin, orada Pembe’yi görüp talip oluyor. Pembe, Bünyamin ile evleniyor ve iki tane oğlu oluyor. Bünyamin, kumar oynamaya ve geceleri eve gelmemeye başlıyor. Akabinde dayaklar da başlıyor. Pembe, doktor hanımla konuştuktan sonra artık kendisini daha güçlü hissediyor. Sinan, kapısını çalınca onu gülümseyerek karşılıyor.

Dara, kullandığı ilaçlarla uykusunu daha iyi alıp rüyalarının berraklaştığını anlatıyor. Abisinin hastalığının ağırlaşmasından sonra geceleri uyumayıp onun başında nöbet tuttuğunu anlatıyor. Doktor hanım onun, gece uyuyamama alışkanlığının oradan geldiğini anlıyor. Dara, daha iyi bir şekilde klinikten ayrılıyor.

Kırmızı Oda 57. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sinan Pembe’den Vazgeçmiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler