Ana SayfaDizilerKardeşlerim 35. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Emel Evlatlık Verilecek Mi?

İlgili Postlar

Kardeşlerim 35. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Emel Evlatlık Verilecek Mi?

Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, 34. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Nebahat, ameliyata alınıyor. Bu olaydan sonra Doruk’la Asiye’nin arası bozuluyor. Asiye, temizliğe eve gidiyor. Evin hanımı Asiye ile Emel’e çok iyi davranıyor. Ev sahibi şehir dışına gidiyor. Emel uyuyakalınca, Ömer ile Asiye’de onun uyanmasını beklerken ev sahibi geri dönüyor. Adam, Ömer’i hırsız zannedip silahı çekiyor. Emel, yanlışlıkla vuruluyor. Kardeşlerim 35. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Emel, evlatlık verilecek mi?

Cumartesi Dizileri 2021

Emel Evlatlık Verilecek Mi?

Kardeşlerim 25. bölüm 1. fragmanında; Emel, ufak bir sıyrıkla kurtuluyor. Evin sahibi kadın Emel’i görmek için evlerine gidiyor. Onların kaldığı evi ve kimseleri olmadığını görünce kadın Emel’i evlatlık almak istiyor. Ömer ile Asiye, Emel’i çok seven kadına evlatlık verecek mi? Şengül, Ayla’nın evinde hizmetçilik yapmaya devam ediyor. Ayla, kocasının Suzan’ın evine gidip geldiğini Şengül’den öğreniyor.

İşte Kardeşlerim 35. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1474853867980472321

KARDEŞLERİM 34. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Nebahat, Orhan’ın yanlışlıkla itmesiyle balkondan aşağı düşüp yaralanıyor. Akif, hemen Nebahat’i hemen hastaneye kaldırıyor. Nebahat, ameliyata alınıyor. Doruk, annesinin Orhan’ın yüzünden ölümle pençeleştiğini duyunca onların üzerine yürüyor. Tartışma büyüyünce Asiye ile Doruk’un arası açılıyor.

Akif, Orhan’ın müdürlük yaptığı dönemde bir yolsuzluk olduğunu, onunla tartışırken Nebahat’in itildiğini ve düştüğü yalanını uyduruyor. Orhan, kendisini bu konuda savunamıyor. Nebahat, bir hafta sonra hastaneden çıkıyor. Bu arada Orhan’ın ağzını bıçak açmıyor. Olanları kimseye anlatamıyor.

Gidip okuldan istifa ediyor. Kaan ile Doruk, birlikte olup Ömer ve kardeşlerine karşı cephe alıyor. Oğulcan, Harika ile figüranlık yapıp onun okul parasını denkleştirmek için uğraşıyor. Resül, Suzan ile Harika’nın konuşmalarına şahit oluyor. Durumu anlayınca okulun ortağı olduğunu ve Harika’nın ücretsiz okuyacağını Suzan’a söylüyor.

Harika, durumu öğrenince havalara uçuyor. Ömer Asiye’yle birlikte, Cemile’yi Tolga hakkında uyarmak için onun yanına gidiyor. Tolga, Ömer çalışırken yanına gidiyor ve çalıştığı yeri dağıtıyor. Onu yirmi altı bin liralık borcun altına sokuyor. Mazlum, Talya’nın İzmir’e taşınmasıyla evini satıp Ömer’in o borcunu kapatıyor.

Talya’nın yakınında olmak için İzmir’e taşınmaya karar veriyor. Ayla, Şengül’e eziyet etmek için evine temizliğe alıyor. Asiye, temizlik yapmaya bir eve gidiyor. Evin hanımı, Asiye ve Emel’e çok iyi davranıyor. Asiye’ye, eşiyle şehir dışına çıkacaklarını söylüyor ve işi bitince kapıyı kapatıp çıkmalarını istiyor.

Emel, hasta olduğu için uyuya kalıyor. Ömer, onları almak için eve geliyor. Emel’i beklerken onlarda uyuyakalıyor. Aile, uçağı kaçırınca eve dönüyor. Adam Ömer’i hırsız zannedip silahını çekiyor. Ömer, engellemeye çalışırken silah patlıyor ve Emel yaralanıyor.

Kardeşlerim 34. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nebahat Ölecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler