Ana SayfaDizilerKalp Yarası 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sancakzadeler İçin Yeni Bir Dönem...

İlgili Postlar

Kalp Yarası 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sancakzadeler İçin Yeni Bir Dönem Başlıyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kalp Yarası, 26. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ferit ile Ayşe’nin, düğününün ortasında Adnan geliyor ve bayılıp yere yığılıyor. Hemen Ferit, babasını arabasına bindirip götürüyor. Şahin, düğün ahalisini dağıtıyor. Adnan, Yaman’la konuşunca onun Bahtiyar’la hareket ettiğini anlıyor. Ferit’e, babasının kaza geçirdiği ve öldüğü haberi geliyor. Yaman ile Hande, evlenip Sancakzadelerin karşısına çıkıp konağın yeni sahipleri olduğunu açıklıyor. Sancakzadeler için yeni bir dönem başlıyor.

2021 Pazartesi Dizileri

Sancakzadeler İçin Yeni Bir Dönem Başlıyor!

Kalp Yarası dizisinin 27. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Adnan, Yaman’a tüm malını kaptırdığını öğrendikten sonra bitkin bir şekilde Ferit’in düğününe gidiyor. Ancak, düşüp bayılıyor. Ayşe, Adnan’ın düştüğünü görüp yanına gidiyor. Müzik duruyor ve ilk müdahaleyi Mirza yapıyor. Adnan kendisine geldikten sonra gitmek istiyor. Ama Ferit, babasını yalnız göndermiyor.

KALP YARASI 26. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Onu bırakmak isteyince Ayşe’de onunla birlikte gidiyor. Şahin, düğün davetlilerine Adnan beyin rahatsızlığından dolayı eğlenmeye devam edemeyeceklerini söylüyor. Ferit, babasını dağ evine götürüyor. Ama Adnan, Ferit’e haber vermeden kalkıp gidiyor ve Yaman’ı arayıp onunla buluşuyor.

Onunla biraz konuşunca Bahtiyar’la onun iş birliği yaptığını anlıyor. Bahtiyar’ın kendi intikamı için kendisini kullandığını anlayamayan Yaman, Adnan’a karşı büyük öfke duymaya devam ediyor. Adnan, ertesi gün çocuklarını toplayıp onlara bir açıklama yapmak istiyor. Sinan, babasının konuşmasını tamamlamasına izin vermiyor.

Sinan’a bir telefon geliyor ve yaptıkları yatırımın suya düştüğünü, ortaklarının ise ortadan kaybolduğunu öğreniyor. Ferit ile Sinan, şirkete gidiyor ve bu anlaşmanın Yaman’ın genel müdürlüğü zamanında yapıldığını öğreniyor.

Azade, Adnan’ı bulup ona her şeyi bildiğini, Yaman’a tüm mallarını devrettiğini de bildiğini söylüyor. Adnan, bir uçurumun kenarında düşünürken birden arabası uçuruma yuvarlanıyor. Ferit’e, babasının ölüm haberi geliyor. Sinan, babasının eşyalarını alınca onun cebinde kendi fotoğrafını görünce ona yaptığı haksızlık için çok pişman oluyor.

Hande, otel odasını beğenmiyor ve annesiyle orada kalmak istemiyor. Babasının evine gidiyor. Ama o da Hande’yi kapı dışarı ediyor. Onun gibi birinin bir bebeğe annelik edemeyeceğini söylüyor. Hande, Yaman’ın yanına gidip kendisini lüks bir otele yerleştiriyor. Adnan’ın cenazesi defin ediliyor.

Yaman, aslında babasının ölmesine çok üzülüyor. Hande onu, kendisine getirip intikam duygularını depreştiriyor. Bir hafta sonra Hande, Yaman ile evlenip Sancakzade konağına gidiyor. Onlara Yaman, Adnan’ın oğlu olduğunu ve o konağın sahibi olduğunu tapuyu göstererek onlara açıklıyor.

Kalp Yarası 26. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Hande İle Yaman Amaçlarına Ulaşıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler