Ana SayfaDizilerMasterChef 18. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın 3. Eleme...

İlgili Postlar

MasterChef 18. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın 3. Eleme Adayı Kim Oldu?

Tv 8’in büyük bir heyecanla izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye, haftanın 3. dokunulmazlık oyunuyla ekrana geldi. Takımlar haftanın son dokunulmazlık oyununda, 5 çeşit deniz ürünleri menüsüyle mücadele etti. MasterChef 18. hafta 3. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 3. eleme adayı kim oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 18. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın 2. Eleme…

MasterChef 18. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

MasterChef Türkiye 2021’in 18. haftasının son dokunulmazlık oyununda şefler, bu sefer kendi önlerine konulmuş kutularla takımların karşısına çıktı. Kutular açıldı ve her kutunun altında farklı bir balık çıktı. Şefler, takımlara 5 çeşit balık menüsü verdi. Mavi ve kırmızı takım zorlu menüyü yapmak için tezgahlarının başına geçti.

DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Mavi ve kırmızı takım verilen menüyü en iyi şekilde yapmak için kolları sıvadı. Verilen süre içinde her iki takımda yemeklerini tamamlayıp şeflerin beğenisine sundu. Şefler, tadımları yaptıktan sonra sonuçları açıkladı. En çok mavi takımın yemekleri beğenildi ve 18. haftanın 3. dokunulmazlık oyununu kazanmış oldu.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Kırmızı takım bireysel dokunulmazlık için yerini aldı. Zaten üç kişi olan kırmızı takımdan Mert, eleme potasında olduğu için Sergen ile Burcu, düello şeklinde bireysel dokunulmazlık oynadı. İki yarışmacıya şefler değerlendirme yemekleri yapmalarını istedi.

Burcu ve Sergen, verilen süre içinde en yaratıcı yemeği yapmak için mücadele etti. Sergen’in sakin tavırları gözden kaçmadı. Burcu ve Sergen, verilen sürenin bitiminde yemeklerini tamamlayıp şeflerin beğenisine sundu. Şefler, her iki yarışmacının da yemeklerinin tadımını yapıp sonuç için biraz düşündüler.

Burcu ile Sergen, öne çağrıldı ve en başarılı tabağı yapan isim açıklandı. Bireysel dokunulmazlık oyununda en başarılı yaratıcı yemeği yapan yarışmacı Sergen oldu.

Haftanın 3. Eleme Adayı Kim Oldu?

Sergen, bireysel dokunulmazlığı kazanmasıyla yarışmanın son altısında yerini almayı başarmış oldu. Geriye kalan Burcu ise, 18 haftanın 3. eleme adayı oldu. Böylece pazar günü yapılacak eleme gecesinde, Mert, Hasan ve Burcu yarışacak. Her biri birbirinden başarılı bu üç yarışmacıdan birinin MasterChef hayali son bulacak.

MasterChef 18. Hafta 1. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın İlk Eleme…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler