Ana SayfaDizilerKanunsuz Topraklar 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Davut Yavuz'u Öldürecek Mi?

İlgili Postlar

Kanunsuz Topraklar 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Davut Yavuz’u Öldürecek Mi?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Kanunsuz Topraklar, 12. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Göksel, Davut’tan Bahar’a yakınlık kurmasını onun hakkında bilgi toplamasını istiyor. Gülfem, Davut’un Bahar’la otelde buluştuğunu Ali’den öğreniyor ve onların otelde birlikte olduğunu öğreniyor. Kasapoğlu, kendisine gelip Yavuz’un Malik’i öldürdüğünü söylüyor. Yavuz’u bulan Davut, onu öldürecek mi?

Çarşamba Dizileri 2021

Davut Yavuz’u Öldürecek Mi?

Kanunsuz Topraklar 13. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Kasapoğlu, ağır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılıyor. Ali, Gülfem’in yanına gidip az önce anlaşma yaptıkları Bahar’ın kendisi adına onlarla ortak olduğunu söylüyor. Gülfem, Ali’ye çok sinirleniyor ve sonrasında Behice’ye kendisine inanmadığı için çok kızıyor.

KANUNSUZ TOPRAKLAR 12. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

İsmail, Malik’i öldürdüğünü itiraf ediyor. Davut, Gülfem’in yanına gidip babalarını İsmail’in öldürdüğünü itiraf ettiğini, kendisinin de onu öldürdüğünü söylüyor. Göksel, Davut’tan Bahar’la yakınlaşıp onun hakkında bilgi toplamasını istiyor. Bahar, otelden çıkmak için taksi aradığını öğrenen Davut ona yardım etmek istiyor.

Onun moralinin bozuk olduğunu duyunca odasına gidiyor. Bahar, Davut’a içki ısmarlıyor. O sırada başından geçenleri ve çok yalnız olduğunu anlatırken kötü olup dışarı çıkıyor. Ali, Gülfem’e onların otel odasında olduğunu söylüyor. Gülfem, Bahar’ı otelin koridorunda görüyor ve ona Davut’un onun yanında olup olmadığını soruyor.

Oda, yanında olduğunu söyleyince Bahar’ın konuşmasına izin vermeden ona elindeki kurdeleyi Davut’a vermesini onun anlayacağını söylüyor. Yavuz, mahallede maden arama çalışmalarına başlıyor. Gülfem, Ali’yle konuşmaya gidiyor ve o mahallede maden arama çalışmalarını bırakmasını istiyor.

İsmail’in ölmesiyle Yavuz ile Asude, rahatlıyor ve artık aralarındaki sırrı kimsenin öğrenmeyeceğini düşünmeye başlıyor. Kasapoğlu kendisine geliyor. Davut’a, Asude ile Yavuz’un Malik’i öldürdüklerini söylüyor. Cemal, abisinin katil olmaması için Asude’ye yüklü para verip oradan gitmesini istiyor.

Asude, konağı arayıp Yavuz’la görüşüyor. Ona, hemen kaçmasını Davut’un her şeyi öğrendiğini söylüyor. Yavuz, bir valiz toplayıp evden çıkmaya çalışırken Behice ona engel olmaya çalışıyor. O ise, Behice’ye artık yakasından düşmesini söyleyip evden kaçıyor.

O sırada Davut geliyor ve Gülfem ile kardeşlerine babalarını Asude ile Yavuz’un kaçırttığını, Kasapoğlundan öğrendiğini söylüyor. Asude, Ali’nin yanına gidip ondan yardım istiyor. Ali ise, hemen kaçmalarını onlara yardım etmeyeceğini söylüyor. Davut, Yavuz’un peşine düşüyor.

Göksel, Ali’yle bir iş teklifi etmek için buluşuyor. Ona Türk ordusunun silahlarına artık ihtiyacı olmadığını ve onları satmak istediğini söylüyor. Davut, Yavuz’u bulup silahını ona doğrultuyor.

Kanunsuz Topraklar 12. Bölüm Ön İzlemesi Yayında! Gülfem Davut’un Kendisini Aldattığını Düşünüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler