Ana SayfaDizilerKalp Yarası 26. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Adnan'ı Hande Mi Öldürüyor?

İlgili Postlar

Kalp Yarası 26. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Adnan’ı Hande Mi Öldürüyor?

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kalp Yarası, 26. yeni bölümüyle 27 aralık pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Betül, Yaman’a arabasıyla çarpıp yaralar. Şahin, Ayşe’yi Ferit’e verir ve hemen düğün dernek kurulur. Mirza, düğün günü Şahin’in Ayşe’nin böbreğini almasını engeller. Ferit ile Ayşe, muhteşem bir düğünle evlenir. Hande, hamile olduğunu öğrenir. Zümrüt, kızını akıl hastanesinden çıkarmak zorunda kalır. Yaman, Adnan’ı beş parasız bırakır. Kalp Yarası 26. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Adnan’ı, Hande mi öldürüyor?

2021 Pazartesi Dizileri

Adnan’ı Hande Mi Öldürüyor?

Kalp Yarası 26. bölüm fragmanında; Adnan, geçirdiği bir kaza sonucu hayatını kaybediyor. Hande, Adnan ölmeden önce onunla görüşüyor. Onun ölümünden sonra Hande, Adnan’ı kendisinin öldürdüğünü söylüyor. Azade, ne kadar da boşanmış olsa Adnan’ın ölümüyle derinden sarsılıyor.

İşte Kalp Yarası 26. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1473710928734658561

 

KALP YARASI 25. BÖLÜM ÖZETİ!

Azade, Şahin’den Ayşe’yi Ferit’e ister. Şahin, torununu Ferit’e verir. Ancak, düğününün en iyi şekilde yapılmasını ister. Betül, kendisinden boşanmak isteyen Yaman’ın üzerine arabasını bilerek sürüp ona çarpar. Yaman, yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılır.

Yaman, kendisine geldikten sonra polislere ifade vermesi gerekir. Betül, onun kendisinin ismini vermesinden korkar. Ama Yaman, kendisine çarpanı görmediğini söyler. Hüseyin, serbest bırakılır. Eve gelip kendisinin hapse girmesine engel olmadığı için Zümrüt’e çok kızar.

Zümrüt, evi terk eder. Ferit ile Ayşe’nin nişanları olur. Hemen, haftaya Ferit düğün hazırlıklarına başlar. Şahin, Ayşe’nin kına gecesini kendisinin yapacağını söyler. Ayşe ise ondan büyük bir kına gecesi istemediğini söyler. Azade, Ayşe’nin gelinliğini ve takılarını kendisi seçer.

Ona da, eski dik başlı huylarını bırakıp öyle konağa gelin olarak gelmesini istediğini söyler. Azade, Adnan’la bir celsede boşanır. Avukatına mal paylaşımı için ayrı bir dava açmasını ister. Adnan’ın, tüm mal varlığını Yaman’ın üzerine devrettiğinden haberi yoktur. Öte yandan Hande, bir an evvel akıl hastanesinden çıkmak ister.

Ama Zümrüt, onun iyileşmeden oradan çıkmasını istemez. Hande’nin doktoru onun hamile olduğunu anlar ve hemen ona verdikleri ilaçları keser. Betül’ü arayan Hande ona hamile olduğunu söyler. Betül, ona inanmayıp bir tanıdığını devreye sokar ve Hande’nin gerçekten hamile olduğunu öğrenir.

Bir boşanma protokolü hazırlatıp imzalar. Yaman’a Hande’nin hamile olduğunu söyleyip evi terk eder. Yaman, Zümrüt’e kızının hamile olduğunu açıklar. Zümrüt, Hande’yi akıl hastanesinden çıkarmaya razı olur. Yaman, Adnan’ı babası zannettiği adamın mezarına çağırır.

Ona, yıllarca yaşadıklarını anlatıp o malları ona geri devir etmeyeceğini söyler. Tüm mal varlığını Azade’den kaçırmaya çalışan Adnan, beş parasız kalır. Bitkin bir şekilde Ferit’in düğününe gider ve düşüp yere yığılır.

Kalp Yarası 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yaman Adnan’ı Beş Parasız Bırakıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler