Ana SayfaDizilerMasterChef 18. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef 18. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

Tv 8’in büyük bir heyecanla izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2021, 18. haftanın eleme gecesiyle ekrana geldi. İki etaptan oluşan eleme oyununda hafta içi eleme potasına düşen Mert, Burcu ve Hasan mücadele etti. İkinci etabın sonunda elenen yarışmacı belli oldu. MasterChef 18. haftanın elenen yarışmacısı kim oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 18. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın 3. Eleme Adayı Kim Oldu?

MasterChef 18. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

MasterChef Türkiye 2021’in 7. yarışmacısı olarak elenecek yarışmacının belirleneceği eleme gecesinde, şefler önce yarışmacılarla sohbet etti. Üç yarışmacı da elenmek istemediğini söyledi. İlk eleme oyunu için yerlerini alan yarışmacılar önlerindeki kutuları açtı. Kutunun içinden mini sebze ve meyveler çıktı. Şefler, onlardan bu ürünleri kullanarak yaratıcı bir yemek yapmalarını istedi.

BİRİNCİ ELEME OYUNU!

Birinci eleme oyunda, en iyi yaratıcı yemeği yapmak için üç yarışmacı var güçleriyle mücadele etti. Verilen sürenin bitiminde şefler yapılan yemeklerin tadımını yapıp yarışmacılara verdikleri puanları açıkladı. Burcu toplamda 14, Mert 15, Hasan ise 19 oy alarak ilk eleme turunu tamamladı.

İKİNCİ ELEME OYUNU!

İkinci eleme turunda Somer şef, üç yarışmacıdan kendi imza tabağı olan Kilis Tava yapmalarını istedi. Yarışmacılar yemeği inceledikten yerlerine geçti. Bu yemek için yarışmacılara 40 dakika süre verildi. İki kere elini kestiren Burcu, hayli zor anlar yaşamasına rağmen yemeğini tamamlamayı başardı.

Mert, patates püresi yetmeyince neredeyse pes edecekken Mehmet şefin uyarmasıyla son ana kadar yemeğini yetiştirmek için mücadele etti. Hasan, yemeğini yetiştirmeyi başardı. Verilen sürenin bitmesiyle yarışmacılar yemekleri şeflerin beğenisine sundu.

Şefler, yemeklerin tadımını yaptıktan sonra yarışmacılara verdikleri puanları açıkladı. Önce Hasan’ın puanını açıkladılar ve Hasan son altıya kalmayı başardı. Geriye Burcu ile Mert kaldı. Burcu ile Mert’in oyları da açıklandı. Burcu, iki puan farkla yarışmanın son altısında yerini almayı başardı.

ELENEN YARIŞMACI MERT OLDU!

Mert, MasterChef’in 18 haftasının elenen yarışmacısı oldu ve 7. olarak yarışmaya veda etti. Şefler, beyefendiliğini hiç bozmayan başarılı yarışmacıya övgüler yağdırdı. Mert, duygusal konuşmasını yaptıktan sonra önce şeflerle sonra arkadaşlarıyla vedalaşıp stüdyodan ayrıldı.

MasterChef 18. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın 2. Eleme…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler