Ana SayfaDizilerEvlilik Hakkında Her Şey 14. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Faruk Ölüyor Mu?

İlgili Postlar

Evlilik Hakkında Her Şey 14. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Faruk Ölüyor Mu?

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, 14. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Güneş’in kına gecesi olur. Ablaları Güneş’i çok duygulandırır. Azra, Sergen’i doktora götürür. Sergen, hasta ve ölüyormuş gibi davranmaya devam eder. Yıldırım, Azra’ya Yıldırım’la evlendiği gün hala kendisine aşık olduğunu itiraf etmesini ister. Oda kabul eder ve ikili öpüşür. Miray ise, onları görür. Evlilik Hakkında Her Şey 14. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Faruk, ölüyor mu?

Salı Dizileri 2021

Faruk Ölüyor Mu?

Evlilik Hakkında Her Şey 14. bölüm 2. fragmanında; Güneş’in düğünü oluyor. Düğünde Faruk, karısını ve kızının düğüne gelmesi için kızlarından izin istiyor. Onlar da kabul ediyor. Faruk, kızlarıyla dans edip içinden onlara veda ediyor. Düğünden sonra Faruk ölüyor mu?

İşte Evlilik Hakkında Her Şey 14. bölüm 2. fragmanı…

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 13. BÖLÜM ÖZETİ!

Ece, babasından ayrılmak istemiyor ve televizyonda izlediği Azra’nın ofisin bulup karşısına çıkar. Ondan, kendisini babasından ayrılmaması için yardım etmesini ister. Azra, önce Hızır’ı dinler. Defne, Ece’yi doğurduğu gün onu babasına bırakıp gitmiştir. Ama yıllar sonra kızını almak için dava açmıştır.

Erman, Azra’yı yanına çağırır ve daha önce böyle bir davaya baktığını ama kaybettiğini söyler. Hızır, onların konuşmalarını duyup kızını da alıp hemen oradan ayrılır. Azra, Hızır’ı bulmak için çok uğraşır. En sonunda çalıştığı iş yerini bulur. Onunla birlikte evine gitmek için yola çıkar.

Bu arada Defne, avukatıyla birlikte Ece’yi zorla alıp götürmeye çalışır. Azra, araya girip Defne’nin avukatına onların böyle bir hakları olmadığını kendisinin Hızır’ın avukatı olduğunu söyler. Avukat, Azra’nın ismini duyunca Defne’yi de alıp gider.

Ural, Sanem’e bir sürpriz yemek hazırlar. Sanem, Ural’ın kendisine evlenme teklifi edeceğini düşünüp heyecanlanır. Ama Ural’ın, Almanya’dan büyük bir teklif aldığını ondan kendisiyle oraya gelmesini istediğini öğrenir. Sanem, Ural’a ne cevap vereceğini bilemez.

Güneş, evlilik hazırlıklarına başlar. Nursen, kocasından habersiz Güneş’in gelinlik provasına gider. Zafer, onun peşinden gelip fenalaşır. Nursen, kocasının kalp krizi değil gaz sıkışması geçirdiğini öğrenir. Zaten araları bozuk olan Nursen, Zafer’den boşanmak ister.

Çolpan, Nursen’in avukatlığını üstlenince Zafer’de Neyran’ı arayıp ondan avukatı olmasını ister. Azra ile Yıldırım, yakınlaşmaya başlar. Faruk, eve torunlarını sevmeye geldiğinde Sergen’e çok hasta olduğunu anlatır. Sergen, ona yardım etmek için tahlil sonuçlarını bir doktor arkadaşına gönderir.

Azra, Yıldırım ile eve gelir. Sergen’in telefonu çalınca ondan telefonu açmasını ister. Doktorun söylediklerini duyunca Azra, Sergen’in çok hasta olduğunu zannedip ona sarılır. Sergen, bu fırsatı değerlendirip çok hasta olduğunu kabul eder. Yıldırım onları sarılmış bir vaziyette görünce evden çıkıp gider.

Evlilik Hakkında Her Şey 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Azra Yıldırım’la Sevgili…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler