Ana SayfaDizilerAnnemizi Saklarken 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Handan Evleneceğini Çocuklarından Gizliyor!

İlgili Postlar

Annemizi Saklarken 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Handan Evleneceğini Çocuklarından Gizliyor!

Star Tv’nin yeni dizisi Annemizi Saklarken, 4. yeni bölümüyle 29 aralık çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Dündar, Handan’a gelinlik gönderir. Füsun, Dündar’ın bir şeyler sakladığını anlar ve ona ne sakladığını sorar. Oda, sürpriz olduğunu söyler. Derya, annesinin Dündar’la görüşmeyi bırakmasını ister. Handan, Dündar’dan çocukları olduğunu saklayacak mı? Yoksa ona gerçekleri söyleyecek mi? Annemizi Saklarken 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Handan, evleneceğini çocuklarından gizliyor.

Çarşamba Dizileri 2021

Handan Evleneceğini Çocuklarından Gizliyor!

Annemizi Saklarken 4. bölüm 2. fragmanında; Handan, gelinlik provası yapıyor. Çocuklarına Kıbrıs’a bir iş için gideceğini söylüyor. Çocuklar annelerinden ayrılmak istemiyor. Dündar gizlice Kıbrıs’ta evleneceğini ablasından ve Füsun’dan saklıyor. Handan, Dündar’a çevresinde onca güzel kadın olmasına rağmen neden kendisin tercih ettiğini soruyor.

İşte Annemizi Saklarken 4. bölüm 2. fragmanı…

ANNEMİZİ SAKLARKEN 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Handan, Dündar’la görüştükten sonra görüntülenir. Görüntüler basında yayınlanınca herkes yüzü görünmeyen çantasında ponpon olan kadının kim olduğunu merak etmeye başlar. Aslında Dündar, bu fotoğrafı kendisi çektirip yayımlatır.

Handan, yayınlanan fotoğraftan haberi olmaz ve ponponlu çantasıyla Selin’in provası için Dündar’ın evine gider. Evdeki herkes, fotoğraftaki kadının o olduğunu anlar. Benan, görüntüyü Selin görmeden Handan’ın önüne koyar. Handan’ın yanında o fotoğraftaki kadının servet avcısı, aşağılık bir kadın olduğu hakkında konuşur.

Handan, provasını bitirmek için uğraşırken Dündar gelir. Handan, onun konuşmasından o fotoğrafı kendisinin çektirdiğini düşündüğünü anlar. Onun yanına gidip o fotoğrafı kendisinin çektirmediğini söyler. Dündar ona, inanmamış gibi yapar.

Derya, Bora’nın yanında çalışmak için işe gider. Ama çaycılık yapacağını öğrenince büyük hayal kırıklığına uğrar. Bora, Derya’nın projesinin olduğu diski çöpe atar. Derya ise bunu görür. Ona Handan’ın kızı olduğunu da itiraf eder. Benan, kardeşiyle konuşup onun hep kendisinden güçsüz kadınlar tercih etmesini yüzüne vurur.

Dündar, onunla konuştuktan sonra Füsun’un yanına gidip onunla birlikte olur. Füsun, ertesi gün Handan’ın iş yerine gidip para verir ve onun kovulmasını ister. Handan, işten kovulur ve iş aramaya başlar. Ancak, her kapı yüzüne kapanır. Dündar, yine Handan’ın karşısına çıkar.

Ona birbirlerine tanımaları için kendisine fırsat vermesini ister. Handan, Dündar’la görüşmeye başlar ve rüya gibi bir gün geçirir. Ertesi gün Dündar, yüzük alıp Handan’a evlenme teklif eder. Handan, Dündar’ın evlenme teklifini kabul eder. Ama çocuklarına bu durumu henüz anlatamaz.

Dündar, Handan’ı herkesin göreceği bir restorana yemeğe götürür. Orada ona, çocuk istemediğini eğer çocuklu bir kadın olsaydı onunla evlenemeyeceğini söyler. Handan, onun çocuklarının olduğunu bilmediğini anlayınca şok olur.

Annemizi Saklarken 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Handan’ın Evlilik Hayali Suya Mı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler