Ana SayfaDizilerElkızı 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeliha'nın Her Şeyi Hatırlaması Cavidan'ı Tutuşturuyor!

İlgili Postlar

Elkızı 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeliha’nın Her Şeyi Hatırlaması Cavidan’ı Tutuşturuyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Elkızı, 10. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ezo, Harun’un tehdidiyle onunla evlenmeye razı oluyor. Cavidan, buna karşı çıksa da elinden bir şey gelmiyor. Harun, düğün hazırlıklarına başlıyor. Bekir, Seher’i istemeye geliyor. Seher, Bekir’le evlenmek istemiyor. Ama Bekir, Seher’i tuzağına düşürüyor. Zeliha, Cavidan’ın verdiği ilaçları içmiyor. Ezo, Harun’la evleniyor. Ekızı 11. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Zeliha’nın her şeyi hatırlaması Cavidan’ı tutuşturuyor.

Cumartesi Dizileri 2021

Zeliha’nın Her Şeyi Hatırlaması Cavidan’ı Tutuşturuyor!

Elkızı 11. bölüm 1. fragmanında; Harun, Ezo’ya ilk günden eziyet etmeye başlıyor. Onu zorla nikah masasına oturttuktan sonra, onu kendisiyle birlikte olmaya zorluyor. Zeliha, Cavidan’ın kendisine yaptıklarını hatırlıyor. Ama Cavidan, onun akli dengesinin yerinde olmadığını iddia ediyor. Zeliha’nın akli dengesi yerinde çıkıyor. Bunu duyan Cavidan tutuşmaya başlıyor.

İşte Elkızı 11. bölüm 1. fragmanı…

ELKIZI 10. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ezo, nikah masasında Ali’ye evlenmekten vazgeçtiğini söylüyor. Ali, neye uğradığını anlayamıyor. Ezo Ali’ye, onu bir arkadaş gibi gördüğünü söylüyor. Onun Harun’u sevdiğini ve onunla evleneceğini duyan Ali, intihar etmek istiyor. Songül, bunu fark edip ona engel oluyor.

Harun, annesine en pahalısından mücevherler alıyor ve düğün hazırlığına başlamasını söylüyor. Cavidan, evlerine gelen Harun ile Nermin’i evden kovuyor. Ancak Ezo, babaannesine Harun’la evleneceğini, ondan buna engel olmamasını istiyor. Bekir, Seher’in Ezo’nun kız kardeşi olduğunu duyunca onu istemeye gidiyor.

Seher ise, Bekir’in evlenme teklifini ret ediyor. Mert’e aşık olmaya başlıyor. Ezo, Harun’un istediği gelinliği alıyor. Cavidan, Zeliha’ya zorla ilaç içirmeye çalışırken Seher içeri giriyor. Onun Zeliha’ya kendi ilaçlarından içirdiğini anlıyor. Zeliha, Cavidan’ın verdiği ilaçları ağzının içinde saklayıp sonra çıkarıp atıyor.

Cavidan, Zeliha’nın ilaçları çıkardığını görüyor. Düğün günü geliyor ve Ezo, Harun’la nikah masasına oturuyor. Harun’un zoruyla Ezo, ‘evet’ demek zorunda kalıyor. Bekir, Seher’i arayıp Cavidan’ın kendisine verdiği para ve altınların yarısını ona vereceğini söylüyor. Sehar’de, Bekir’in yanına otel odasına gidiyor.

Bekir, Seher’in içeceğinin içine ilaç koyup onu uyutuyor. Seher’i soyup yatağa yatırıp onunla birlikte fotoğraf çekiyor.

Elkızı 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ezo Harun’la Evlenmeyi Kabul Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler