Ana SayfaDizilerMahkum 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fırat Kızının Yaşadığını Hissediyor!

İlgili Postlar

Mahkum 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fırat Kızının Yaşadığını Hissediyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Mahkum, 4. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Fırat, kayın validesinin kendisine para gönderdiğini öğrendikten sonra Cemre’den onunla konuşmasını istiyor. Cemre, Tahir’in karşı çıkmasına rağmen Fırat’ı olay yerine götürüyor. Fırat, kamera diskini akvaryumun içine attığını hatırlayıp Cemre’den onu almasını istiyor. Cemre, mahkemeye görüntüleri sunuyor. Fırat’ın suçunu kabul etmesiyle hakim ona müebbet hapis cezası veriyor. Ali, Fırat’ın yanına gidip ona cinayeti kendisinin işlediğini itiraf ediyor. Mahkum 5. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fırat, kızının yaşadığını hissediyor.

Perşembe Dizileri 2021

Fırat Kızının Yaşadığını Hissediyor!

Mahkum 5. bölüm 1. fragmanında; Fırat, Ali’nin karısını öldürdüğünü öğrenince onun üzerine saldırıyor. Ali, serbest bırakılıyor. Cemre, durumu öğrenip Ali’nin peşine düşüyor. Barış, Cemre Ali’yi bulmadan onu bulmak için harekete geçiyor. Fırat, kızının yaşadığını hissediyor.

İşte Mahkum 5. bölüm 1. fragmanı…

MAHKUM 4. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Fırat, kayın validesinin kendisine düzenli olarak para gönderdiğini öğreniyor. Onun kendisinin kızını öldürdüğüne inanmadığını anlıyor ve Cemre’den onunla konuşmasını istiyor. Cemre, Fırat’ın kayın validesinin yanına gidiyor. Bekir, Cemre’yle annesinin konuşmasını istemiyor. Cemre, kartını verip oradan ayrılıyor.

Hacı, Fırat’ın hücreye yazdığı ikinci kelimeyi söylemek için ondan jilet bulmasını istiyor. Fırat, Cemre’den içeri jilet getirmesini istiyor. Fırat’ın kayın validesi onu görmeye geliyor ve onun mezarlıkta kulağına evi temizlemesini istemediğini fısıldadığını söyleyip ona jileti veriyor.

Fırat, ikinci kelimenin ’16K’, üçüncü kelimenin ise ‘Balık’ olduğunu öğreniyor. Cemre, Fırat’ın bir şeyler hatırlaması için onu olay yerine götürmek istiyor. Tahir, buna karşı çıkınca Fırat, Cemre’den baş savcıya gitmesini istiyor. İzin çıkıyor ve Fırat eve götürülüyor. Orada Fırat, bir şeyler hatırlıyor. Tahir, onun bir şeyler hatırladığını anlayıp hemen onu oradan çıkartıyor.

Fırat, Cemre’den karısının öldüğü anların görüntüsünün kameraya kayıtlı olduğunu, diski de akvaryuma attığını onu almasını istiyor. Cemre, diski alıyor. Barış, Savaş’ın cenazesini alırken evraka kendi imzasını attığını hatırlıyor. Komiser Zafer, açığa alındıktan sonra işin peşini bırakmıyor.

O evrakı alıyor. Fırat’ın yarım bıraktığı Barış dosyasını takip ediyor. Barış, o evrakı bulamıyor. Yardımcısından o evrakı alan Zafer’i öldürmesini istiyor. Zafer, elindeki dosyayı Cemre’ye vermek için onu arıyor. O sırada Barış’ın yardımcısı onun arabasına çarpıp onu öldürüyor ve dosyayı alıyor.

Fırat, koğuşa yeni gelen Ali’nin savunmasını hazırlıyor ve onun serbest bırakılmasını sağlıyor. Mahkeme günü geliyor. Cemre, mahkemeye elindeki görüntüleri sunuyor. Görüntülerde Zeynep’in öldüğü anlarda çizmeleri görünen birinin olduğu görünüyor.

Fırat, cinayeti itiraf ettiği anların videosunu seyredince suçunu kabul ediyor. Hakim, Fırat’a müebbet hapis cezası veriyor. Fırat, tuvalette kendisini asıp öldürmeye çalışırken Ali içeri giriyor ve cinayeti kendisinin işlediğini söylüyor.

Mahkum 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Fırat’ın Masum Olduğu Anlaşılıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler