Ana SayfaDizilerMahkum 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Fırat'ın Masum Olduğu Anlaşılıyor!

İlgili Postlar

Mahkum 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Fırat’ın Masum Olduğu Anlaşılıyor!

Fox Tv’nin yeni gözde dizisi Mahkum, 4. yeni bölümüyle 30 aralık perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Cemre, cinayet gününü Fırat’a keşif yaptırmayı savcılığa kabul ettirir. Fırat, keşif için evine gider. Nazlı’nın kardeşi, valiz içinde bir ceset bulur. Barış, bunu düşünmediği için tutuşmaya başlar. Aslında, Mahir savcıyla Fırat’ın eşi arasında bir ilişki vardır. Fırat’ın aldatıldığı doğrudur. Ama bunu Fırat, hatırlamaz. Mahkum 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fırat’ın, masum olduğu anlaşılıyor.

Perşembe Dizileri 2021

Fırat’ın Masum Olduğu Anlaşılıyor!

Mahkum 4. bölüm 2. fragmanında; Cemre, olay yerine Fırat’ı getiriyor. Fırat, evine girince yerde bir kamera görüyor. Cemre, akvaryumun içinde Fırat’ı kurtaracak bir disk buluyor. Barış, durumu öğrenip tutuşuyor. Aynı şekilde Tahir savcı da tutuşuyor. Deliller Fırat’ın masum olduğu yönünde oluyor ve Cemre ona berat edeceği haberini veriyor.

İşte Mahkum 4. bölüm 2. fragmanı…

MAHKUM 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Fırat, mahkum olmadan önce Barış’ı yakalamak için elinden geleni yapar. Ama Barış, emniyet müdürünü ayarlayıp Fırat’ın kendisine ulaşmasını istemez. Barış, Fırat’ın kendisiyle konuşmasını ses kaydını aldığını anlayıp, onu korumalarla yanına çağırır. Fırat’a, etrafta bir çok katil olduğunu ve kendisini bırakmasını ister.

Onun cebindeki ses kaydını alır. Fırat, cebindeki başka ses kaydıyla onun Savaş olmadığını ispatlamak ister. Basın, Büge ile Barış’ı canlı yayına davet eder. Büge, canlı yayında kocasının aslında Savaş olmadığını açıklamaya çalışır. Barış, Büge’yi oğluyla tehdit eder.

Ama yine, Barış’ın işi rast gider. Büge, tam onun kocası olmadığını açıklayacağı sırada Can, içeri girer. Büge, Savaş’ın kendisine bıraktığı zarfı açmadan saklar. Cemre, Fırat’ın olay yeri uygulamasının videosunu izler ve o videodaki kişinin o olmadığını anlar. Hemen, savcı Tahir’in yanına gider ve dublörün yaptığını onaylatır.

Fırat, hapisteyken bazı şeyler hatırlamaya başlıyor. Mahkeme günlerinde kendisinin uyutulduğunu anlıyor. Hatırladığı her şeyi Cemre’ye anlatıyor. Cemre, izlediği videoya inanmadığını ve onun suçsuz olduğunu bildiğini söylüyor.

Fırat ona, o gece iki kez kapısının zilinin çaldığını hatırladığını söyler. Cemre, Tahir savcı istemese de o gecenin tüm kayıtlarını araştırıp görmek istediğini söyler.

Mahkum 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cemre Fırat’a Keşif Yaptırınca Barış Tutuşuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler