Ana SayfaDizilerSadakatsiz 45. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali'nin Kalbi Duruyor!

İlgili Postlar

Sadakatsiz 45. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali’nin Kalbi Duruyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Sadakatsiz, 45. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Leyla, hastaneye kaldırılır. Derin ise, Leyla’yı öldürmeye teşebbüsten sorguya alınır. O yapmadığını söylese de kimse Derin’e inanmaz. Nil, Selçuk’la buluşup Leyla’yı kendisinin Asya’yı kurtarmak için yaraladığını itiraf eder. Asya, Ali’yi babasının yönlendirdiğini anlar ve gidip Aras’ın yüzüğünü kabul eder. Bunu öğrenen Ali, annesine kızıp evi terk eder. Sadakatsiz 45. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ali’nin kalbi duruyor.

Ali’nin Kalbi Duruyor!

Sadakatsiz 45. bölüm 1. fragmanında; Ali, kaza geçiriyor ve hastaneye kaldırılıyor. Hastaneye kaldırılan Ali’nin kalbi duruyor. Asya ile Volkan, büyük bir bekleyiş içerisine giriyor.

İşte Sadakatsiz 45. bölüm 1. fragmanı…

 

SADAKATSİZ 44. BÖLÜM ÖZETİ!

Derin, Leyla ile Asya’yı yerde yaralı bir şekilde yattığını görüp kanlı sopayı eline alır. O sırada polisler gelir ve Derin suçlu olarak sorguya alınır. Derin, herkese Leyla’yı yaralayanın kendisi olmadığını söylese de kimse ona inanmaz. Annesi babası ve dayısı dahil.

Asya, ifade vermeye gelir ve ifadesinde Leyla’nın kendisini yaraladığını, onu yaralayanı görmediğini söyler. Nil, panik içinde Selçuk’la buluşmak ister. Ona Leyla’yı kendisinin yaraladığını, eğer ona engel olmasaydı Leyla’nın Asya’yı öldüreceğini söyler. Selçuk, ondan bunu kimseye anlatmamasını, suçu kendisinin üstleneceğini söyler.

Ama Nil, bunu kabul etmez. Selçuk’la birlikte emniyete gidip ifade verir. Suçunu itiraf eder. Böyle olunca Derin serbest bırakılır. Volkan, bu durumdan haberi olmadan kızını alıp Asya’nın evine gider. Aras, olayları öğrenip Asya’yı arar. Ancak ona ulaşamayınca evine gidar.

Volkan, Aras’ın geldiğini duyup hemen onun yanına gider. Aras, Volkan’ın Leyla’yla işbirliği yaptığını ve onu boşanmaktan vazgeçirmeye çalıştığını Asya’ya söyler. Bunu duyan Asya, Volkan’a, Zeynep’i de alıp evinden gitmesini ister. Derin, Volkan’ın evine kızını almak için gider. Onu karşısında gören Volkan çok şaşırır ve kızını ona vermek zorunda kalır.

Asya ile Volkan, Ali’yi terapiste götürür. Terapist Ali’yle konuştuktan sonra Asya ile Volkan’la konuşur. Volkan’ın Ali’yi yönlendirdiğini söyler. Asya, eve geldikten sonra Ali’nin babasına Aras’ın evine kendisini onun götürdüğünü annesine anlatmadığını söylediğini duyar.

Hemen Aras’ın yanına gider. Ona teklifine cevap vermediğini ama onunla bir yola çıkmak için yüzüğü kabul ettiğini söyler. Aras, yüzüğü Asya’nın parmağına takar. Asya, eve geldikten sonra Ali’ye Aras ile birlikte olmak için karar aldıklarını anlatır.

Sabah kalktığında ise, Ali’nin eşyalarını toplayıp evden ayrıldığını kendisine de bir not bıraktığını görür. Asya, Ali’nin notunu okurken Volkan, eve yerleştirdiği gizli kamerayla onu izler.

Sadakatsiz 45. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ali Annesine Kızıp Evi Terk Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler