Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 119. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mehmet Züleyha'yı Kimin Vurduğunu...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 119. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mehmet Züleyha’yı Kimin Vurduğunu Öğreniyor Mu?

Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 119. yeni bölümüyle 30 aralık perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Züleyha, Şermin ile Betül’ün kapısına gidip onlardan bir an önce evi terk etmelerini, eğer terk etmezlerse onları kapı dışarı çıkaracağını söyler. Mehmet, hapse girer. Onun hapse girmesi Abdulkadir’le bir hesap görmesi için olduğu anlaşılır. Züleyha, uyurken birisi onu boğmaya çalışır. Bir Zamanlar Çukurova 119. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Mehmet, Züleyha’yı kimin vurduğunu öğreniyor mu?

Perşembe Dizileri 2021

Mehmet Züleyha’yı Kimin Vurduğunu Öğreniyor Mu?

Bir Zamanlar Çukurova 119. bölüm 2. fragmanında; Şermin ile Betül, beş parasız kalıyor. Mehmet, Züleyha’yı öldürmek isteyenin Mahmut olmadığını anlıyor. Hapse girip ona bunu yaptığına inanmadığını, ona emir veren kimse söylemesini istiyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 119. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1475549765249257488

 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 118. BÖLÜM ÖZETİ!

Betül, Haminenin elindeki fotoğrafı görür. O fotoğrafta Demir’in yanındaki kişinin Hakan Gümüşoğlu olduğunu anlar. Onun elinden fotoğrafı almaya çalışken Hamine düşüp yaralanır. Betül, panik yapıp odadan çıkar. Ama, evin çalışanlarına yakalanır. Haminneyi kanlar içinde bırakan Betül, annesine durumu anlatır.

Şermin, Haminnenin yanına gidip onun yaşadığını anlayınca herkese haber verir. Fikret, Haminneyi hastaneye yetiştirir. Mehmet ile Züleyha, bir basın açıklaması yapar. Basına sözlendiklerini açıklar. Bunu duyan Fikret, Betül’le evlenme tarihini açıklamak için birlikte onları yemeğe davet eder.

Bu arada Abdulkadir, Betül’ün evine gidip ona ortaklığının devam edeceği, Fikret’le evlenerek kendisinden kurtulamayacağını söyleyip onu tehdit eder. Ona yüklü bir miktarda fatura kesmesini ister. Bundan sonra da kendisinden kurtulamayacağını Fikret’le evlenirse Fekeli’nin malları içinde ortak olacağını söyler.

Saniye, tarlaları dolaşırken birilerinin Yamanların arazisine çit çektiğini görür. Züleyha, araştırır ve o araziyi Betül’ün sattığını öğrenir. Bu durumu önce Züleyha, Lütfiye’yle paylaşır. Ona Betül’ün, kendilerini dolandığını söyler. Lütfiye, Fikret’i Yamalar konağına çağırıp durumu anlatır.

Şermin, arkadaşlarıyla birlikte kızının evlenme kutlamasını yaparken kapı çalınır. Fikret, içeri girer ve Betül’e, onun yaptığı sahtekarlığı öğrendiğini, onun gibi biriyle evlenemeyeceğini söyler. Betül, Fiket’e ne diyeceğini bilemez.

Bir Zamanlar Çukurova 119. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Züleyha’yı Kim Boğmaya Çalışıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler