Ana SayfaDizilerMasterChef 19. Hafta 1. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın İlk Eleme...

İlgili Postlar

MasterChef 19. Hafta 1. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın İlk Eleme Adayı Kim Oldu?

Tv 8’in büyük bir heyecanla izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye, 19. haftanın ilk dokunulmazlık oyunuyla ekrana geldi. Bu hafta son dokunulmazlık oyunları oynanacak. Önümüzdeki haftadan itibaren 5 yarışmacı bireysel yarışacak. Mavi ve kırmızı takım dokunulmazlık oyununu kazanmak için büyük mücadele verdi. Mehmet şef, bir yarışmacıya kaşık attı. MasterChef 19. hafta 1. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Haftanın ilk eleme adayı kim oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 19. Hafta Son Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Avantaj Oyununu Hangi Takım…

MasterChef 19. Hafta 1. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

MasterChef’in dokunulmazlık oyununda Şefler, mavi ve kırmızı takımdan kök sebzeler, soğangiller ve çerezler konseptinden üç çeşit yaratıcı tabak yapmalarını istedi. Kaptanlar, başlangıç yemeğini, ana yemeği ve tatlıyı kimlerin yapacağını ayarladı ve süre başladı.

HAFTANIN İLK DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Mavi takımda kök sebzelerle yapılacak başlangıç tabağını Sergen aldı. Eren, ana yemeği ve tatlıyı Tahsin aldı. Kırmızı takımda başlangıç tabağını Dilara, ana yemeği Burcu, tatlıyı ise Hasan aldı. Verilen süre başladı. Her iki takımın yarışmacıları yaratıcı yemeklerini yaptı ve verilen sürenin bitiminde yaptıkları yemekleri şeflerin beğenisine sundu.

Şefler tadımları yaptıktan sonra başarılı tabakların hangi takıma ait olduğunu açıkladı. Mavi takım 3’e 0 skorla tüm yemeklerde başarılı oldu ve haftanın ilk dokunulmazlığını kazandı. Mehmet şef, dört sene içinde bir kez kaçık attığını söyleyip ikinci kaşığını Tahsin’in yapmış olduğu tatlı için attı.

Haftanın İlk Eleme Adayı Kim Oldu?

Dokunulmazlık oyununu açık ara kaybeden Kırmızı takım bireysel dokunulmazlık oyunu için mutfaktaki yerlerini aldı. Şefler, yarışmacılardan değerlendirme yemeği yapmalarını istedi. Üç yarışmacı en yaratıcı yemeği yapmak için kırk dakika içinde mücadele verdi. Verilen sürenin bitiminde Hasan, Burcu ve Dilara, yaptıkları yemekleri şeflerin beğenisine sundu.

Üç yarışmacı arasından en başarılı yemeği yaparak bireysel dokunulmazlığı kazanan yarışmacı Dilara oldu. Oylama sonucunda eleme adayını Dilara’nın oyu belirledi. Dilara’nın oyuyla 19. haftanın ilk eleme adayı Burcu oldu. Burcu, pazar günü yapılacak eleme gecesinde diğer belirlenecek iki eleme adayıyla birlikte yarışacak.

MasterChef 18. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler