Ana SayfaDizilerEvlilik Hakkında Her Şey 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Faruk Güneş'in Düğününde...

İlgili Postlar

Evlilik Hakkında Her Şey 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Faruk Güneş’in Düğününde Hayatını Kaybediyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, 14. bölümüyle ekrana geldi. Azra, Sergen’in öleceğini zannediyor. Onunla doktora gidip durumu kendi ağzından duyuyor. Yıldırım, Sergen’in numara yaptığını anlıyor. Azra ile Yıldırım, yakınlaşmaya başlıyor. Defne, Hızır’a tuzak kuruyor. Onu önce işinden ediyor. Sonra Ece’yi sosyal hizmetlere aldırıyor. Faruk, Güneş’in düğününde hayatını kaybediyor.

Salı Dizileri 2021

Faruk Güneş’in Düğününde Hayatını Kaybediyor!

Evlilik Hakkında Her Şey 15. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Azra, Sergen’in çok hasta olduğunu duyunca o gece onu evine göndermiyor. Ertesi gün Sergen, evde yalnız kalmak istemediğini söyleyip Azra’nın yanında kalmaya başlıyor. Azra, Sergen’i alıp doktora götürmek istiyor. Sergen, gidip doktor arkadaşı Yaşar’a Azra’ya çok hasta olduğunu söylemesini istiyor.

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 14. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yasaş ise, bunu kabul etmiyor. Sergen, onun eşinden boşanmasında ona nasıl yardımcı olduğunu hatırlatınca mecbur kalıp onun teklifini kabul ediyor. Azra, Yıldırım ile yakınlaşmaya başlıyor. Onların flört yaptığını öğrenen Sanem çok seviniyor. Yıldırım Azra’ya, Sergen’in hasta olduğuna inanmadığını söylüyor.

Azra, Sergen’le doktora gidiyor. Ondan Sergen’in hastalığının deneme aşamasında bir tedavisinin olduğunu söylüyor. Azra, Sergen’in tahlil sonuçlarını doktordan kendisine de göndermesini istiyor. Sergen’in isteğiyle doktor çok zor durumda kalıyor. Yıldırım, Sergen’in tahlillerinin peşine düşüyor. Ama doktora yakalanınca alamıyor.

Güneş’in düğün hazırlıkları tamamlanıyor. Bu arada Defne, para verip Hızır’ın işten kovulmasını sağlıyor. Azra, onu Güneş’in kafesinde işe girdiriyor. Sosyal hizmetleri arayan Defne, gidip durumu Hızır’a söylüyor. Hızır Ece’yi kaçırmaya çalışırken yakalanıyor ve elinden kızını zorla alıp götürüyorlar.

Düğün öncesi Faruk, üç kızına da hediye alıp veriyor. Onlara kendisinden onlara bir hatıra kalmasını istediğini söylüyor. Düğünde kızlar kardeşleri Deniz’le tanışıyor. Faruk, kızlarıyla tek tek dans ediyor. Onun fenalaştığını gören Çolpan, Faruk’a gelin odasında dinlenmesini söylüyor.

Ural, düğüne gelmiyor ve Sanem’in yanına kızını gönderiyor. Sanem, Ural’ın velayeti kaybetme ihtimali olduğu için kızıyla Almanya’ya kaçacağını öğreniyor. Güneş, Deniz’in yanına gidip kendileriyle tanışmak için o kadar sabırsızlandığını ama neden düğünde somurttuğunu soruyor. Oda, onların varlığından bir iki hafta öncesine kadar haberi olmadığını söylüyor.

Güneş ile Deniz, gidip babalarıyla yüzleşmek istiyor. Ancak kapıyı açtıklarında onun ölmüş olduğunu fark ediyorlar. Faruk’un ölümüyle dört kız kardeş birbirlerine sarılıp ağlıyor. Çolpan da, Faruk’un yeni eşine sarılıp onu teselli ediyor.

Evlilik Hakkında Her Şey 14. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Faruk Ölüyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler