Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 54. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Han Büyük Bir Saldırıya Uğruyor!

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 54. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Han Büyük Bir Saldırıya Uğruyor!

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı 53. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Gülben, evlerinin alt katına taşınmaya karar verince Safiye ile Naci’nin planları suya düşüyor. Ceylan ile Han, tekrar birlikte olmaya başlıyor. Gülben, evinde büyük bir ziyafet veriyor. Han, gece çöpe çıktığında biriyle yer kavgası ediyor. Ertesi gün aynı kişi kalabalık bir şekilde Han’ın karşısına çıkıyor. Han, büyük bir saldırıya uğruyor.

Salı Dizileri 2021

Han Büyük Bir Saldırıya Uğruyor!

Masumlar Apartmanı 54. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Gülben, evlerinin alt katına taşınacağını kimseye söylemek istemiyor. Onlara sürpriz yapmak istiyor. Naci, Bayram’dan Safiye’ye giydiği önlüğünü gönderiyor. Safiye, Naci’nin otelden taşındığını duyunca babasıyla birlikte Naci’nin yanına gidiyor. Hikmet, Naci’yle konuşup kızıyla birlikte olmak istiyorsa uzak bir yerden ev tutmamasını alt katı tutmasını istiyor.

MASUMLAR APARTMANI 53. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Safiye, Naci’yi alt kattaki daireye götürüyor. O sırada Gülben geliyor ve oraya taşınacağını onların öğrendiğini düşünüyor. Safiye, Gülben’in oraya taşınacağını duyunca bir şey söyleyemiyor. Gülben, oraya taşınmaya başlıyor.

Herkes toplanıp Gülben’in eve taşınmasına yardım ediyor. Gülben taşındıktan sonra yeni evinde büyük bir davet vermek istiyor. Yemek yapmaya çalışırken aksilikler yaşayınca Esat’ı arıyor. Esat, yanında Arda Türkmen’le eve geliyor. Arda Türkmen, Gülben’e çok güzel bir menü hazırlıyor.

Gülben, ziyafet sofrasında yemekleri kendisinin yaptığını söylese de kimse inanmıyor. Arda Türkmen’in kendisine yardım ettiğini söylüyor. Ona da kimse inanmıyor. Masada Rüya ile Ceylan karşı karşıya geliyor.

Naci, Hikmet’le konuştuktan sonra yeni tuttuğu evi de iptal ediyor ve iş yerinde yatmaya başlıyor. Safiye, onu eve çağırıyor ve Han’ın banyosunda banyo yapmasını istiyor. Hikmet, buna karşı çıkınca Safiye babasına Naci’nin nişanlısı olduğunu söyleyip susturuyor.

Naci, banyo yapıp çıkıyor. Hikmet beyin aklı yine gidiyor ve Naci’yi hırsız zannedip kapasına tava vurup onu yaralıyor. Han, gece çöp toplamaya çıktığında biriyle yer kavgası yapıyor. Ertesi gün o adamın kendisini takip ettiğini görüp onun yanına gidiyor. Adam, yanına aldığı dört beş kişiyle birlikte Han’ın üzerine saldırıyor ve onu feci bir şekilde dövdürüyor.

Masumlar Apartmanı 53. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Safiye İle Naci’nin Planı Suya…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler