Ana SayfaDizilerMasterChef'te Ödül Oyununu Hangi Çift Kazandı?

İlgili Postlar

MasterChef’te Ödül Oyununu Hangi Çift Kazandı?

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2021’in son bölümünde, eski yarışmacılar sürprizi yaşandı. Haftanın dokunulmazlık oyunu ve bireysel dokunulmazlık oyunu sonrası yarışmacılar, eski yarışmacıları karşılarında görünce çok şaşırdı. Şefler, ikişerli olarak ödül oyunu oynanacağını açıkladı. Eski yarışmacılarla yeni yarışmacılar eşleşti ve yemeklerini birlikte yaptılar. MasterChef’te ödül oyununu hangi çift kazandı?

MasterChef 19. Hafta 1. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın İlk Eleme…

MasterChef’te Ödül Oyununu Hangi Çift Kazandı?

Haftanın ilk eleme adayı belli olduktan sonra yarışmacılar tekrar stüdyoya ödül oyunu için döndü. İçeri geçen seneki yarışmacılardan Özgül, Serhat, Barbaros, Ayyüce, Sefa ve Emir girdi. Önce yarışmacılar numaralı bıçaklarını çekti ve yerlerini aldı. Çift olarak yarışılacak ödül oyununda geçen seneki yarışmacılar numaralı bıçaklarını buldu, birlikte yarışacakları yarışmacıyı belirledi.

19. HAFTA ÖDÜL OYUNU!

Şefler ödül oyununda kazanan çiftin onar bin lira ödül kazanacağını açıkladı ve onlardan yaratıcı değerlendirme yemekleri yapmalarını istedi. Eşleşmeler şöyle oldu.

  • Barbaros – Hasan
  • Serhat – Sergen
  • Burcu – Sefa
  • Emir – Dilara
  • Özgül – Eren
  • Ayyüce – Tahsin

Verilen süre içinde yarışmacılar çiftleriyle birlikte en yaratıcı yemeği yapmak için mücadele etti. Verilen sürenin bitiminde yaptıkları yemekleri şeflerin beğenisine sundu. Şefler, tadımları yapıp en başarılı üç tabağı yapan çifti öne çağırdı.

Eren ile Özgül, Barbaros ile Hasan, Ayyüce ile Tahsin en başarılı üç yemeği yapan çift oldu. Günün üçüncüsü Eren ile Özgül oldu. En başarılı tabağı yapan Hasan ile Barbaros oldu. İkili ödül oyununu kazandı ve onar bin lira para ödülünün sahibi oldu.

MASTERCHEF’TE BUAKŞAM!

MasterChef’te bu akşam haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynanacak ve sonrasında kaybeden takım bireysel dokunulmazlık oynayacak. Haftanın ikinci eleme adayı da belli olacak. Ödül oyunu için yarışmacıların anneleri stüdyoya gelecek. Yarışmacılar annelerinin yaptığı yemeklerle yarışacak. Oldukça duygusal anların yaşandığı ödül oyununda hangi yarışmacı ve annesi büyük ödülün sahibi olacak?

Bu akşam MasterChef Türkiye 2021’in yeni bölümü saat 20:00’da ekrana gelecek.

MasterChef 19. Hafta Son Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Avantaj Oyununu Hangi Takım…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler