Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 53. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Safiye İle Naci'nin Planı Suya...

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 53. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Safiye İle Naci’nin Planı Suya Düşüyor!

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, 53. yeni bölümüyle 28 aralık salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Naci, evlendikten sonra Safiye’nin o evden uzaklaşamayacağını anlar ve onların alt katını tutmak istediğini açıklar. Safiye, banyo yapması için Naci’yi eve çağırır. Hikmet, bu duruma karşı çıkar. Safiye ise babasına, onun nişanlısı olduğunu söyler. Naci, Safiye’nin ağzından duyduğu bu sözler karşısında çok mutlu olur. Masumlar Apartmanı 53. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Safiye ile Naci’nin, ev planı Gülben’lerin taşınmasıyla suya düşüyor.

Salı Dizileri 2021

Safiye İle Naci’nin Planı Suya Düşüyor!

Masumlar Apartmanı 58. bölüm 1. fragmanında; Safiye ile Naci, evlenip alt kata yerleşmeye karar veriyor. Gülben’de, aynı daireye taşınmaya karar veriyor. Ama ablasına sürpriz yapmak için ona haber vermiyor. Safiye, durumu öğrenince biraz bozuluyor. Gülben, yeni evine taşındıktan sonra davet veriyor. Ceylan ile Rüya’nın aynı masada oturması ortamı biraz geriyor.

İşte Masumlar Apartmanı 53. bölüm 1. fragmanı…

MASUMLAR APARTMANI 52. BÖLÜM ÖZETİ!

Gülben, düğün sonrası Esat’la evlerine gidir. Ancak orada kalamayacağını anlayıp gecenin bir yarısı Esat’a mesaj çekip babasının evine döner. Han, onu karşısında görünce Safiye’yi uyandırır. Seslere Hikmet’de kalkar. Safiye, Gülben’in gece kalmasını ve sabah evine gitmesini ister.

Ama Hikmet buna karşı çıkar ve Gülben’e hemen evine dönmesini Esat’ın bu duruma çok üzüleceğini söyler. Han, Gülben’i evine bırakır. Gülben, Esat’a yazdığı mesajı onun telefonundan siler. Esat’ın yanına uzanıp uyur. Sabah uyanınca hemen kahvaltı hazırlamak için yataktan çıkar.

Esat’ı mutfağına sokmaz. Her gece Esat’la birlikte aynı yatakta yatmamak için türlü oyunlar oynayan Gülben’in ne yapmak istediğini Esat anlar ve onu rahat bırakır. Karı koca ayrı ayrı odalarda yatmaya başlar. Gülben, evin bir odasını çöplerle doldurmaya başlar.

Safiye, Gülben olmadan evde zorlanır. Naci’yi yanına çağırır ve onunla birlikte kahvaltı yapar. Naci, evlendikten sonra yaşayacakları evi ayarlayıp Safiye’ye fotoğraflarını gösterir. Ama Safiye, Naci’ye bunu yapamayacağını söyler. Naci bu duruma çok bozulur.

Ceylan, gitmeye karar verir. Ama Han’dan gitme demesini bekler. Esat, Gülben’in çok mutsuz olduğunu anlayıp Han’la konuşmaya gider. Ona, Gülben’in ne kendisine ne de eve alışamadığını söyler. O da çarenin burnunun dibinde olduğunu söyler. Esat, Gülben’e gidip onların binasındaki eve taşınmanın onun için iyi olacağını söyler.

Han, Esat’tan Ceylan’ın gideceğini öğrenip onu durdurmak için yanına gider. Ceylan, Han’ın gitmesini istemediğini öğrenince mutluluktan havalara uçar.

Masumlar Apartmanı 53. Bölüm Ön İzleme Yayında! Safiye Sözleriyle Naci’yi Çok Mutlu…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler