Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 120. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Züleyha'yı Kim Öldürmek İstiyor?

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 120. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Züleyha’yı Kim Öldürmek İstiyor?

Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 119. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Züleyha, Şermin ile Betül’ü konaktan attırıyor. Şermin, bir açıklama yapıp Züleyha’yı suçluyor. Züleyha, Betül’ün kendisini dolandırdığını belgelerle açıklamak zorunda kalıyor. Hakan Gümüşoğlu’nun ölüm haberi geliyor. Züleyha, İzmir’e cenazeye gidiyor. Gece odasına maskeli biri gelip, ona bedelini ödeyeceğini söylüyor. Züleyha’yı kim öldürmek istiyor?

Perşembe Dizileri 2021

Züleyha’yı Kim Öldürmek İstiyor?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 120. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fikret, Betül’ün yanına gidip ona nişanı attığını söylüyor. Şermin, Fikret’in neden nişanı atmak istediğini öğrenmek istiyor. Ancak Fikret, ondan bunu kızına sormasını istiyor. Züleyha, Şermin’in kapısını çalıyor ve önce Betül’e kendisini dolandırdığını bildiğini söylüyor. Sonra onlardan iki saat içinde konağını terk etmelerini istiyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 119. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Betül, Abdulkadir’in yanına gidip ona durumu anlatıyor. Ondan konağı almasını istiyor. Yüz elli bin lira karşılığında Abdulkadir konağı almayı kabul ediyor. Mehmet, Savcı’yı yumruklayıp kendisini hapse attırıyor. Orada Mahmut’u bulup onun Züleyha’yı vurmadığını bildiğini, bunu yapanın ismini kendisine vermesini istiyor.

Abdulkadir durumu anlayıp Mahmut’a zehir verdiriyor. Mahmut, tam Mehmet’e gerçekleri anlatacağı sırada fenalaşıp ölüyor. Zehirlendiği anlaşılan Mahmut’un, kendisi yüzünden öldürüldüğünü anlayan Mehmet, cezaevi müdüründen bu olayın peşini bırakmamasını istiyor.

Gidip savcıdan da özür diliyor. Züleyha, Şermin’in eşyalarını kapıya attırıp evin kilidini değiştiriyor. Betül, annesiyle bir gecekonduya yerleşiyor. Bunu madur görünmek için yapıyor. Gazeteciler olayın peşini bırakmıyor. Şermin, gazeteye bir röportaj verip Züleyha’yı servet hırsızı olarak tanıtıyor.

Züleyha, gazetecileri çağırıp Betül’ün kendisinin şirketini Demir’in verdiği vekaletle nasıl dolandırdığını belgelerle ispatlıyor. Bu haberinde hemen yayınlanmasını istiyor. Züleyha, Hakan Gümüşoğlu’nun kız kardeşinin öldüğü haberini alıyor. Fikret’le konuşup cenazeye gitmek istediğini söylüyor.

Mehmet’e bir not bırakıp Fikret’le İzmir’e gidiyor. Mehmet, kız kardeşinin cenazesini uzaktan izlemek zorunda kalıyor. Cenazeden sonra Fikret ile Züleyha, bir otele yerleşiyor. Gece maskeli biri Züleyha’nın odasına giriyor. Onun ağzını kapatıp bedelini ödeyeceğini söylüyor.

Bir Zamanlar Çukurova 119. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mehmet Züleyha’yı Kimin Vurduğunu…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler