Ana SayfaDizilerSüslü Korkuluk Dizisinin İlk Tanıtımı Yayınlandı! Çağatay Ulusoy'un Partneri Kim Olacak?

İlgili Postlar

Süslü Korkuluk Dizisinin İlk Tanıtımı Yayınlandı! Çağatay Ulusoy’un Partneri Kim Olacak?

Acun Ilıcalı, yılbaşı özel programında Süslü Korkuluk dizisinin tanıtımını yayınladı. Uzun zamandır sadece dijital platformlardaki dizilerde yer alan yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy, Tv 8’de yayınlanacak Süslü Korkuluk isimli diziyle anlaştı. Süslü Korkuluk dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Çağatay Ulusoy’un dizideki partneri kim olacak? Detaylar haberimizde…

Çağatay Ulusoy kimdir?

Süslü Korkuluk Dizisinin İlk Tanıtımı Yayınlandı!

Uzun süredir sadece dijital projelerde yer almayı tercih eden başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, şimdilerde Tv 8’de yayınlanacak Süslü Korkuluk dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Çağatay Ulusoy’un baş rolunu oynayacağı dizi ile ilgili gelişmeler hayranları tarafından merak ediliyor. Dizinin tanıtımında Çağatay Ulusoy, kendi elleriyle diktiği elbiseyi korkuluğa giydiriyor.

İşte Süslü Korkuluk dizisinin ilk tanıtımı…

 

Geçtiğimiz günlerde, Çağatay Ulusoy’un baş rolünde yer aldığı OGM Pictures imzalı Yalı Çapkını dizisiyle ilgili önemli bir gelişme yaşanmıştı. Kemal Hamamcıoğlu’nun kaleme aldığı ve hazırlıkları bir süredir devam eden Yalı Çapkını projesi, Çağatay Ulusoy tarafından ret edilmişti.

Ardından ünlü oyuncunun, OGM yazı grubunun kaleme aldığı ve Tv 8 ekranlarında yayınlanacak ”Süslü Korkuluk” isimli başka bir projeyle anlaştığı ortaya çıktı. Acun Ilıcalı, yılbaşı özel programında dizinin ilk tanıtımını yayınladı. Henüz çekim aşamasında olan dizinin yayın tarihi henüz netleşmedi.

Çağatay Ulusoy’un Partneri Kim Olacak?

Çağatay Ulusoy’un yeni dizisi Süslü Korkuluk’taki partnerinin kim olacağı büyük merak konusu oldu. Süslü Korkuluk dizisi için iki oyuncuyla görüşüldüğü öğrenildi. Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Çağatay Ulusoy, yönetmen koltuğunda Cem Karcı’nın oturacağı Süslü Korkuluk dizisinde bir tasarımcıya hayat verecek.

Salı günü teaser çekimi yapılan dizide Ulusoy’un partneri için Alina Boz ve Hafsanur Sancaktutan ile görüşüldüğü öğrenildi. Alina Boz, son olarak başrolünü Burak Deniz ile paylaştığı Maraşlı dizisinde başarılı performansı ile dikkatleri üzerine toplamıştı.

Hafsanur Sancaktutan ise, en son Son Yaz dizisinde canlandırdığı Yağmur karakteri ile büyük bir hayran kitlesi oluşturmuştu. Dizi hangi güzel oyuncuyla anlaşacağı büyük merak konusu oldu. Ayrıca dizinin ne zaman hangi günde yayınlanacağı dizi severler tarafından merakla bekleniyor.

Hafsanur Sancaktutan Kimdir?

Alina Boz kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler