Ana SayfaDizilerMasterChef'in Ödül Oyununu Hangi Yarışmacı Ve Annesi Kazandı?

İlgili Postlar

MasterChef’in Ödül Oyununu Hangi Yarışmacı Ve Annesi Kazandı?

Tv 8’in büyük bir heyecanla izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2021’in son bölümünde dokunulmazlık oyunundan sonra yarışmacılar büyük bir sürprizle karşılaştı. Altı yarışmacı önce annelerinin kendilerine gelen notları okuyup duygulandı. Sonra onları karşılarında gördüler. Ödül oyununda yarışmacılar anneleriyle birlikte yarıştılar. MasterChef’in ödül oyununu hangi yarışmacı ve annesi kazandı? Detaylar haberimizde…

MasterChef 19. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın 2. Eleme…

MasterChef’in Ödül Oyununu Hangi Yarışmacı Ve Annesi Kazandı?

MasterChef Türkiye 2021’in sonlarına yaklaşırken, ödül oyunlarında yarışmacılara birbirinden farklı sürprizler yapılıyor. Yarışmanın dokunulmazlık oyunu sonrası yarışmacılar ödül oyunu için tekrar mutfağa girdi. Şefler, yarışmacılardan önlerindeki kutuları sırayla açmalarını istedi.

Yarışmacılar, uzun zamandır görmedikleri annelerinin notlarıyla karşılaştı ve gözyaşlarını tutamadı. Daha sonra annelerini karşılarında gören yarışmacılar uzun zamandır göremedikleri anneleriyle hasret giderdi. O yaşanan duygusal anlarda şefler de gözyaşlarına hakim olamadı.

ÖDÜL OYUNU!

Ödül oyununda oldukça duygusal anlar yaşandı. Şefler, yarışmacıların annelerine söz verip onlardan çocuklarını anlatmalarını istedi. Daha sonrasında onlardan çocuklarıyla birlikte anne yemekleri yapmalarını istedi. Ödül oyunu için süre 45 dakika oldu.

Kırk beş dakikalık süre içinde yarışmacıların anneleri çocuklarının en sevdiği yemeği yapmak için mücadele etti. Hasan ile Tahsin’in annesi menü hazırladı. Verilen sürenin sonunda anneler çocuklarıyla birlikte yaptıkları yemekleri şeflerin beğenisine sundu.

Şefler, büyük bir beğeniyle annelerin yaptığı yemekleri yedi ve karar vermenin kendileri için zor olduğunu açıkladıktan sonra konsept gereği üç yarışmacı ve annesinin yemeğini daha başarılı bularak onların isimlerini açıkladı.

En başarılı yemekleri yapan Eren ile annesi, Tahsin ile annesi ve Hasan ile annesi oldu. Üç yarışmacı ve annesinin yemekleri arasında günün üçüncüsü Hasan ile annesi oldu. İkincisi Tahsin ile annesi oldu. Ödül oyunu kazanan Eren ile annesinin yemeği oldu. Para ödülünün sahibi olan Arife hanım, yaptığı lahana dolmasıyla şeflerin tam oyunu aldı. Arife hanım şeflere teşekkür etti.

Yarışmacıları ve annelerini buluşturan duygusal günde Danilo şef ayrıca, tüm anneler ve yarışmacıları yeni açacağı restorana davet etme ödülü verdiğini açıkladı.

MasterChef’te Ödül Oyununu Hangi Çift Kazandı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler