Ana SayfaDizilerAziz Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

İlgili Postlar

Aziz Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

Show Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen Aziz dizisinin yayınlanan son bölümünde; Efnan, Aziz’den istediği kelimeyi duyamayınca Prenses ile gitmeye karar verir. Ama yapamaz. Geceleri atölyeye gidip halıyı bitirmeye uğraşır. Aziz, Efnan’ın gitmediğini öğrenir. Efnan’a, onsuz kendisini kimsesiz hissettiğini söyleyip ondan bir daha bir yere gitmemesini ister. Adem, Dilruba ve Maksude’ye atölyeye gidip Aziz’e gerçekleri anlatır. Aziz, mallarının amcasında olduğunu öğrenir. Aziz dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Cuma Dizileri 2021

Aziz Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

Aziz dizisi 9. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecekti. Ama dizi yılbaşı dolayısıyla yayınına bir hafta ara verecek. Aziz dizisi, 9. yeni bölümüyle 14 ocak 2022 cuma günü ekrana gelecek.

AZİZ 8. BÖLÜM ÖZETİ!

Prenses, Efnan’ın halıyı bitirmesi şartıyla halıyı alacağını söyler ve Aziz’den onu geri getirmesini ister. Aziz’le birlikte Efnan’ın yanına gider. Aziz, Efnan’dan kendisiyle birlikte geri dönmesini ister. Efnan, Aziz’in kendisini sadece halıyı bitirmek için istediğini düşünüp prensesle birlikte Mısır’a gitmek için yola çıkar.

Gemiye binmeden önce Efnan prensese, onunla gelemeyeceğini halıyı bitirdikten sonra onun yanına geleceğini söyler. Aziz, Efnan’ın gittiğini düşünür ve Mısır’a bilet alıp prensesin parasını geri iade etmek ister. Efnan, geceleri atölyeye gelip gizlice halıyı dokuyup bitirmek için uğraşır.

Fatma ana, Efnan’ın gitmediğini halıyı dokuduğunu anlar. Maksude, elindeki mektupla Dilruba’nın karşısına geçer. Ona, Aziz’e neden böyle bir mektup yazdığını sorar. Dilruba, mektubu yazdığını inkar etmez. Ancak Adem, Dilruba’ya öyle bir şey anlatmadığını söyleyip onu yalancı durumuna düşürür.

Pierre, Efnan’ın gitmediğini öğrenir ve onu atölyenin önünde bulur. Gidecek yeri olmadığını bildiği için onu evine götürür ve ondan her gün kendisiyle bir iki saat sohbet etme karşılığında yanında çalışmasını ister. Aziz, Fatma anadan Efnan’ın gitmediğini öğrenir ve gece onun halı dokumak için gelmesini bekler.

Efnan’ın karşısına çıkan Aziz, sabaha kadar onun yanından ayrılmaz. Onun yorgunluktan uyuduğunu görünce onunla birlikte uyar. Efnan, uyanınca Aziz’in yanında onun kendisiyle uyuduğunu görünce çok mutlu olur. Aziz, Efnan’ı takip eder ve onun Pierre’nin evinde kaldığını öğrenir.

Hemen Pierre’nin kapısını çalıp Efnan’ı götürmek ister. Pierre ona engel olmaya çalışınca Aziz, onun yakasından tutar ve kendisine engel olmamasını ister. Aziz, Efnan’ı alıp atölyeye götürür. Ona, o yokken kendisini kimsesiz ve yalnız hissettiğini onu çok özlediğini söyler. Efnan, Aziz’in boynuna sarılır ve bir daha onu bırakıp bir yere gitmeyeceğine söz verir.

Adem, sırf Dilruba’nın gönlünü kazanmak için Maksude’yle birlikte Aziz’in yanına gidip, amcasının ölmeden önce tüm mallarını babasına emanet ettiğini itiraf eder.

Aziz 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Aziz Mallarının Amcasında Olduğunu Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler