Ana SayfaDizilerSadakatsiz 46. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ali Ölüm Kalım Savaşı Veriyor!

İlgili Postlar

Sadakatsiz 46. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ali Ölüm Kalım Savaşı Veriyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Sadakatsiz, 45. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ali, annesinin evine gitmemekte ısrar ediyor. Volkan, Asya’nın evine yerleştirdiği kamerayla onu izlemeye devam ediyor. Ali, Selen’in kuzenin ısrarıyla dışarı çıkıyor ve onunla arabaya biniyor. Kaza geçiren Ali, hastaneye kaldırılıyor. Ali, ölüm kalım savaşı veriyor.

Çarşamba Dizileri 2021

Ali Ölüm Kalım Savaşı Veriyor!

Sadakatsiz 46. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Asya, Ali’nin evi terk edip babasının yanına gittiğini öğrenince Volkan’ı arıyor. Oda, Ali’nin onun Aras’tan ayrılmadığı sürece onun yanına dönmeyeceğini ima ederek konuşuyor. Asya ise, Aras’tan ayrılmayacağını oğlunun bu duruma alışacağını söylüyor. Haluk, Gönül’ün akıl vermesiyle Aras’ı yanına görüşmek için çağırıyor.

SADAKATSİZ 45. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Aras, Haluk’un yangın gecesiyle ilgili kendisiyle görüşeceğini düşünüp onunla görüşmeye gidiyor. Ama onun kendisini okula oyun programı hakkında konuşma yapmasını istediğini öğrenince çok şaşırıyor. Kadir’e, hemen o yangınla ilgili derinlemesine bir araştırma yapmasını istiyor.

Derya, Bahar’la konuşuyor ve bebeğini aldırması için bir kaç gün içinde karar vermesini, yoksa hayatının tehlikeye gireceğini söylüyor. Ama Bahar, bebeğini aldırmak istemiyor. Melih’le de konuşup ona kararının kesin olduğunu söylüyor.

Aras, okula konferans vermek için gittiğinde Ali arkadaşlarıyla kavga ediyor. Volkan ile Asya, gidip okul müdürüyle konuşuyor. Ali, annesinin yüzüne bile bakmadan babasıyla gidiyor. Asya, yılbaşı öncesi Ali’ye hediyesini vermek için gidiyor. Ama Ali, annesinin hediyesini kabul etmiyor.

Volkan ile Derin’in boşanma davasının günü geliyor. Haluk, mahkeme öncesi Derin’e boşandıktan sonra kızını da alıp evine dönmesini istiyor. Derin, mahkemede Volkan’dan boşanmak istemediğini söylüyor. Mahkeme, ileri bir tarihe erteleniyor.

Asya, yeni yıl için arkadaşlarıyla program yapıyor. Ali, babasına Demir’lerin evine gideceğini onunla birlikte yılbaşını geçireceğini söylüyor. Volkan, yalnız kalıyor. Arkadaşları Derya’yı ve Bahar’ı arıyor. Onların Asya ile birlikte program yaptıklarını öğreniyor. Sonra Selçuk’u arıyor. Onunda Nil’le birlikte Asya’larla olacağını öğrenince yalnız kalıyor.

Demir ile Ali, gece dışarı çıkmak istiyor. Derin, Volkan’ın yalnız olduğunu öğrenince onları arkadaşlarının yanına bırakacağını söyleyip sofradan kalkıyor. Ali ile Demir, Selen’in kuzeniyle buluşuyor. Onun ısrarıyla Ali, başkasının arabasının direksiyonuna geçiyor. Henüz ehliyeti bile olmayan Ali, kaza geçiriyor.

Derin, Volkan’ı Asya’nın evinin camının önünde Asya ile Aras’ı izlerken buluyor. Tam yeni yıla girildiği dakikalarda Ali’nin kaza geçirdiği haberi geliyor.

Sadakatsiz 45. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali’nin Kalbi Duruyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler