Ana SayfaDizilerAşk Mantık İntikam Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

İlgili Postlar

Aşk Mantık İntikam Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam’ın son bölümünde; Çağla, Ela’nın geçici velayetini alıp Ozan’a onu göstermez. Ozan, Ela’yı alıp annesinin yanına gider. Çağla, oraya polislerle gelip zorla kızını Ozan’ın elinden alır. Esra, Ayaz’ın kendisini tehdit ettiğini Çınar’a anlatır. Çınar, gidip Ayaz’la anlaşır ve onun yönetim kurulunda söz sahibi olmasını sağlar. Bunu duyan Esra, Ozan’a gerçekleri anlatmak ister. Ancak Ayaz, ondan önce davranır. Aşk Mantık İntikam dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Cuma Dizileri 2021

Aşk Mantık İntikam Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

Aşk Mantık İntikam dizisi, bu hafta yılbaşı dolayısıyla yeni 28. bölümüyle ekrana gelemeyecek. Büyük bir merakla beklenen dizi, 28. yeni bölümüyle 14  ocak 2022 cuma günü ekrana gelmesi bekleniyor.

AŞK MANTIK İNTİKAM 27. BÖLÜM ÖZETİ!

Ayaz, Esra’yı Ozan’a Atlas’ın babası olduğunu söylemekle tehdit eder. Esra’ya şirketin sırlarını kendisine vermek için, 24 saat süre verir ve o süre içinde şirketle ilgili bilgileri kendisine vermesini ister. Esra, gidip olanları Çınar’a anlatır. Çınar, Atlas’tan onu doktora Ozan’ın götürdüğünü öğrenir. Esra’nın tehdit edildiğini de öğrenince Ayaz’la konuşmaya gider.

Çınar, Ayaz’ın isteklerini kabul eder. Çağla, Ozan’a Ela’yı göstermemek için elinden geleni yapar. Geçici velayeti de aldığı için Ozan’ın elini kolunu bağlar. Bu arada Çağla Mert ile karşılaşır. Mert, Ela’yı sevmek ister. Çağla, buna karşı çıkıp onun bir an evvel ülkeden gitmesini ister.

Mert, ısrarla Çağla’yı arayıp kızıyla vakit geçirmek ister. Çağla, parkta Mert’in Ela’yla konuştuğunu öğrenince öfkeden deliye döner. Ozan, Ela’nın okulundan aranır. Ela’nın babasını görmek için ağladığını öğrenince hemen okula gidip Ela’yı alıp annesinin yanına götürür.

Ela, Atlas’ı görünce onunla vakit geçirmek ister. Durumu öğrenen Çağla, polislerle gelip Ela’yı babasının kaçırdığını söyleyip kızını zorla alıp götürür. Ozan, Ela’nın annesini istemediğini kendisini istediğini görüp üzülür. Yönetim kurulu toplantısına Ayaz’da katılır.

Bunu gören Ozan, Çınar’ın Ayaz ile arkasından iş çevirdiğini anlar. Ayaz’a, şirketi ona kaptırmayacağını, ondaki hisselerini de geri alacağını söyler. Esra, Çınar’ın Ayaz ile anlaştığını duyunca çok sinirlenir ve gidip Ozan’a gerçekleri atlatmak istediğini söyler. Çınar, Esra’ya engel olmaya çalışsa da başaramaz.

Ayaz, Esra’dan önce Ozan’a Atlas’ın oğlu olduğunu, herkesin onu yıllardır kandırdığını söyler. Esra, son anda içeri girip Ozan’ın gerçekleri öğrendiğini anlar. Ozan, duydukları karşısında donup kalır.

Aşk Mantık İntikam 28. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ozan Şimdi Ne Yapacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler