Ana SayfaDizilerMasterChef'te 3. Finalist Önlüğünü Kim Aldı?

İlgili Postlar

MasterChef’te 3. Finalist Önlüğünü Kim Aldı?

Tv 8’in büyük bir heyecanla izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2021’in büyük finaline yaklaşırken, üç yarışmacı 3. finalist önlüğünü alabilmek için mücadele etti. Yarışmanın son bölümüne ünlü şef Ömür Akkor konuk oldu. Üç yarışmacı birinci ve ikinci aşamada en yüksek puanı alabilmek için var güçleriyle savaştı. MasterChef’te 3. finalist önlüğünü kim aldı? Detaylar haberimizde…

MasterChef’te 2. Finalist Önlüğünü Kim Aldı?

MasterChef’te 3. Finalist Önlüğünü Kim Aldı?

Çeyrek final heyecanının devam ettiği MasterChef’te önlüğü giyecek üçüncü ismi belirleyecek olan ilk aşamada yarışmaya ünlü şef Ömür Akkor konuk oldu. Yarışmacılara bu etapta, Ömür Akkor’un özel lezzetleri olan kaymaklı kavurmalı bulgur pilavı, közlenmiş biberli sirkeli salata, kavuk unu helvası yemeklerinin hazırlanması istendi. Şefin tabağına yakın sunum ve lezzette yemek hazırlamaya çalışan yarışmacılara bu zorlu menü için tam 1 saat süre verildi.

BİRİNCİ AŞAMA!

Verilen bir saat süre içinde yarışmacılar yemeklerini tamamlayıp şeflerin beğenisine sundu. Şefler, yarışmacıların yemeklerinin tadımlarını yapıp puanlarını açıkladı. Eren ilk aşamada, Ömür Akkor’un yemeklerine en yakın yemeği yaparak en yüksek puanı aldı.

İKİNCİ AŞAMA!

İkinci aşamada şefler yarışmacılara süt çeşitleri verdi. O ürünleri kullanarak onlardan yaratıcı bir yemek yapmalarını istedi. Tahsin, yaşadığı yöreye ait kendisinde de büyük anısı olan bir tatlı yaptı. Dilara, da yaratıcılığını kullanarak üzerine dondurma hazırlayıp sunduğu bir tatlı yaptı.

Eren, kısa sürede peynir yaptı ve onları kurutup görselliği oldukça etkileyici bir yemek yaptı. Şefler, yarışmacıların yaptığı yemeklerin tadımlarını yaptı ve puanlarını açıkladı. Günün en yüksek puanını Eren aldı. Tahsin ikinci, Dilara ise üçüncü oldu.

Eren, en yüksek puanı alarak 3. finalist önlüğünü almaya hak kazandı. Eren önlüğünü giydi ve finalist olmanın mutluluğunu yaşadı.

MASTERCHEF’TE BU AKŞAM!

MasterChef’te bu akşam geriye kalan Tahsin ile Dilara arasında yine iki aşamadan oluşan bir yarış gerçekleşecek. Bu akşam iki yarışmacıdan biri aşamalarda başarılı olup 4. son finalist önlüğünü alacak. Diğer yarışmacı ise MasterChef’in beşincisi olarak yarışmaya veda edecek. MasterChef’in 4. finalisti hangi yarışmacı olacak?

MasterChef’te İlk Önlüğü Kim Aldı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler