Ana SayfaDizilerAnnemizi Saklarken 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Dündar'ın Evlendiğini Duyan Füsun Hastanelik...

İlgili Postlar

Annemizi Saklarken 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Dündar’ın Evlendiğini Duyan Füsun Hastanelik Oluyor!

Star Tv’nin yeni gözde dizisi Annemizi Saklarken, 5. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Handan, Dündar’la evlendikten sonra onun evine gider. Füsun, Handan’ı gelinlikle görünce şok olur. Onun kendisiyle evleneceğini zannedip gelinlikle bekleyen Füsun hemen Dündar’a seslenir. Dündar, ona Handan’la evlendiğini açıklar. Bora, Derya’nın yanına annesi hakkında konuşmak için gider. Füsun, hamile olduğunu öğrenir. Annemizi Saklarken 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Dündar’ın Handan’la evlendiğini duyan Füsun, hastanelik oluyor.

Çarşamba Dizileri 2021

Dündar’ın Evlendiğini Duyan Füsun Hastanelik Oluyor!

Annemizi Saklarken 5. bölüm 2. fragmanında; Benan, Dündar’ın evlendiğini duyunca yurt dışından hemen dönüyor. Dündar’a, Handan’ın gerçek bir ruh hastasıyla evlendiğini bilip bilmediğini soruyor. Füsun, üzüntüden hastanelik oluyor. Dündar, hastanede onun yanına gidiyor ve onun tıpkı Zerrin’e benzediğini söyleyip mutlu oluyor. Benan ile Füsun, Handan’a karşı cephe almaya hazırlanıyor. Handan, Dündar’ın çocuklarına kendisini kabullendirebilecek mi?

İşte Annemizi Saklarken 5. bölüm 2. fragmanı…

ANNEMİZİ SAKLARKEN 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Handan, Dündar’ın çocuk istemediğini söylemesinden sonra ona gerçekleri anlatamaz. Onun, kendisinin çocukları olduğunu duyunca evlenmekten vazgeçeceğini düşünür. Dündar’ın yüzüğünü kabul edip eve gider.

Dündar, o günün sabahı ablasını ve çocukları Fransa’ya tatile gönderir. Füsun, Dündar’ın bir şeyler karıştırdığını anlar. Dündar ona, yakında herkese büyük bir sürpriz yapacağını söyler. Çocuklar, Handan’ın parmağındaki yüzüğü görür. Handan, onlara çakma bir yüzük olduğuna inandırır.

Ertesi gün Dündar Handan’ı almaya gelir. Derya, annesini Dündar’ın arabasına binerken görür. Handan, Dündar’ın arabasına bindikten sonra ona gerçekleri anlatamayacağı için yüzüğü bırakıp gider. O gece Dündar, sabaha kadar hiç uyumaz. Füsun, Dündar’ın yanına gider ve onun çekmecesinde yüzük bulur.

Onun o yüzüğü kendisine alacağını düşünüp sevinir. İş yerine gidip Dündar’ın, bir organizasyon yaptığını öğrenir ve onun kendisine evlenme teklifi için bir sürpriz yapacağını düşünmeye başlar.

Handan, çocuklarını babaannelerine götürür. Nedret, Handan’la yalnız kalır ve onu yine rencide eder. Handan’ın tüm yolları tıkanır. Herkes Handan’ın çocukları olduğu için mutlu bir evlilik yapamayacağını ve çocukları olduğu için onu kimsenin istemediğini düşünür.

Handan, kovulduğu iş yerine gelinlik bakmaya gider. Füsun onun oraya geldiğini öğrenip oraya gider. Onu rezil etmek için elinden geleni yapar. Handan, çok rencide olunca Dündar’ın evlenme teklifini kabul etmeye karar verir.

Dündar, evdekilere ve şirkete hasta olduğu yalanını uydurur. Bu arada Füsun, kendisine Dündar’ın sürpriz evlenme teklifi edeceğini düşünüp kıyafet ayarlar. Handan, Kıbrıs’a gideceğini söyleyip çocuklarıyla vedalaşır. Ama Derya, annesini takip eder ve onun Dündar’ın konağına gittiğini görür.

Nikah memuru da gelince annesinin Dündar’la evlendiğinden emin olur. Onu kapıda beklerken Dündar’ın oğlu görür. O da onunla aynı şoku yaşar.

Annemizi Saklarken 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Dündar Handan’la Evlendiğini Açıklıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler