Ana SayfaDizilerAnnemizi Saklarken 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Benan İle Füsun Gizli Evliliği...

İlgili Postlar

Annemizi Saklarken 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Benan İle Füsun Gizli Evliliği İfşa Ediyor!

Star Tv’nin yeni gözde dizisi Annemizi Saklarken, 5. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Derya, annesinin evlendiğini görüyor. Annesinin Dündar’dan, çocukları olduğunu öğrendikten sonra yıkılıyor. Füsun, üzüntüden bebeğini düşürüyor. Selin, Handan’ı annesinin yatağında görünce cinnet geçiriyor. Bora, Handan hamile olduğu için babasının apar topar evlendiğini düşünüyor. Benan ile Füsun, gizli evliliği ifşa ediyor.

Çarşamba Dizileri 2021

Benan İle Füsun Gizli Evliliği İfşa Ediyor!

Annemizi Saklarken 6. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Handan, cüzdanını evde düşürüyor. Derya, annesini takip edince onun Dündar’ın evine gittiğini görüyor. Nikah memuru da geliyor. Derya içeri girip annesinin evlendiğini görünce fenalaşıp dışarı çıkıyor. Bora, babasının ceketinin cebinde bulduğu gebelik testinin Handan’a ait olduğunu, babasının onun için apar topar evlendiğini düşünüyor.

ANNEMİZİ SAKLARKEN 5. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Handan’ı tebrik eden Bora da evden ayrılıyor. Derya, annesinin Dündar’dan çocukları olduğunu sakladığını öğrenip yıkılıyor. Füsun, Dündar’ın kendisiyle evleneceğini düşünüp gelinlik giyip onun evine gidiyor. Dündar, kapıyı Handan’ın açmasını istiyor. Füsun, Handan’ı gelinlikle görünce şok oluyor.

Dündar, Füsun’a Handan’la evlendiğini açıklıyor. Füsun, yaşadığı şokun etkisini atlatamadan evden ayrılmak zorunda kalıyor. Dündar’ı Füsun’un kardeşi arıyor ve ablasının Zerrin’in mezarı başında baygın halde bulunup hastaneye kaldırıldığını söylüyor. Hemen hastaneye giden Dündar, Füsun’un bebeğini kaybettiğini öğreniyor.

Ona zaten o bebeği istemediğini söylüyor. Benan, kızlarla birlikte yurt dışından dönüyor. Selin, babasına sürpriz yapmak için onun odasına giriyor. Oda da Handan’ı görünce sinir krizi geçiriyor. Handan’ın üzerine para fırlatıp onu evden kovuyor. O sırada Dündar geliyor ve Handan’la evlendiğini söylüyor.

Selin, evi terk edip abisinin yanına gidiyor. Benan, küçük yeğenini göndermiyor ve onu Handan üzerinden işlemeye başlıyor. Ona babasının Handan’ı parayla aldığını, onun ucuz bir kadın olduğunu söylüyor. Sadece valizindeki gelinlikle gelen Handan, çırılçıplak kalıyor. Melek, Handan’a hizmetçinin eski eşofmanını veriyor.

Handan, kıyafetlerini almak için eve gidiyor. O sırada Derya geliyor ve annesinin kıyafetlerini camdan aşağı fırlatıyor. Handan, kıyafetlerini toplarken Dündar geliyor. Onu götürüp yeni kıyafetler alıyor. Ertesi gün Handan’a kredi kartları veriyor. Bir de araba alıp ona sürpriz yapıyor. Handan, alışveriş yapıp çocuklarına hediyeler alıp komşusuna bırakıyor.

Benan ile Füsun, bir olup Dündar ile Handan’ın gizli evliliğinin fotoğraflarını yayınlatıyor. Handan, fotoğrafları görünce tutuşmaya başlıyor. Bora, Derya’nın yanına gelip onunla annesi hakkında konuşmak istediğini söylüyor.

Annemizi Saklarken 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Dündar’ın Evlendiğini Duyan Füsun Hastanelik…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler