Ana SayfaDizilerKalp Yarası 27. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ferit Babasının Cinayete Kurban Gittiğini...

İlgili Postlar

Kalp Yarası 27. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ferit Babasının Cinayete Kurban Gittiğini Öğreniyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kalp Yarası, 27. yeni bölümüyle 10 ocak pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ferit, Yaman’ın arkalarından kuyularını kazdığını öğrenince şok olur. Zümrüt, Hande’ye tokat atıp artık onun gibi bir kızı olmadığını söyler. Ayşe, Hande’nin üzerine yürümesiyle onu odasından kovar. Hande, Azade’ye konağın sahibinin kendisini onun ise orada misafir olduğunu söyler. Mirza Ferit’e, babasının ölümünün kaza olmayabileceğini söyler. Ferit, babasının ölümünü araştırmaya başlar. Kalp Yarası 27. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ferit, babasının cinayete kurban gittiğini öğreniyor.

2021 Pazartesi Dizileri

Ferit Babasının Cinayete Kurban Gittiğini Öğreniyor!

Kalp Yarası 27. bölüm 2. fragmanında; Sinan Yaman’a, bundan sonra onun en büyük düşmanının kendisi olacağını söylüyor. Ayşe, dedesi ile Mirza’nın konuşmalarını duyup büyük bir hayal kırıklığına uğruyor. Yaman, şirketin başına geçiyor ve Azade’ye ayakların baş olduğunu bundan sonra şirketi birlikte yöneteceklerini söylüyor. Ferit, babasının cinayete kurban gittiğini öğreniyor.

İşte Kalp Yarası 27. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1478773781334216708

KALP YARASI 26. BÖLÜM ÖZETİ!

Adnan, Yaman’a tüm malını kaptırdığını öğrendikten sonra bitkin bir şekilde Ferit’in düğününe gider. Ancak, düşüp bayılır. Ayşe, Adnan’ın düştüğünü görüp yanına gider. Müzik duruyor ve ilk müdahaleyi Mirza yapar. Adnan kendisine geldikten sonra gitmek ister. Ama Ferit, babasını yalnız göndermez.

Onu bırakmak isteyince Ayşe’de onunla birlikte gider. Şahin, düğün davetlilerine Adnan beyin rahatsızlığından dolayı eğlenmeye devam edemeyeceklerini açıklar. Ferit, babasını dağ evine götürür. Ama Adnan, Ferit’e haber vermeden kalkıp gider ve Yaman’ı arayıp onunla buluşur.

Onunla biraz konuşunca Bahtiyar’la onun iş birliği yaptığını anlar. Bahtiyar’ın kendi intikamı için kendisini kullandığını anlayamayan Yaman, Adnan’a karşı büyük öfke duymaya devam eder. Adnan, ertesi gün çocuklarını toplayıp onlara bir açıklama yapmak ister. Sinan, babasının konuşmasını tamamlamasına izin vermez.

Sinan’a bir telefon gelir ve yaptıkları yatırımın suya düştüğünü, ortaklarının ise ortadan kaybolduğunu öğrenir. Ferit ile Sinan, şirkete gider ve bu anlaşmanın Yaman’ın genel müdürlüğü zamanında yapıldığını öğrenir.

Azade, Adnan’ı bulup ona her şeyi bildiğini, Yaman’a tüm mallarını devrettiğini de bildiğini söyler. Adnan, bir uçurumun kenarında düşünürken birden arabası uçuruma yuvarlanır. Ferit’e, babasının ölüm haberi gelir. Sinan, babasının eşyalarını alınca onun cebinde kendi fotoğrafını görünce ona yaptığı haksızlık için çok pişman olur.

Hande, otel odasını beğenmez ve annesiyle orada kalmak istemez. Babasının evine gider. Ama o da Hande’yi kapı dışarı eder. Onun gibi birinin bir bebeğe annelik edemeyeceğini söyler. Hande, Yaman’ın yanına gidip kendisini lüks bir otele yerleştirr. Adnan’ın cenazesi defin edilir.

Yaman, aslında babasının ölmesine çok üzülür. Hande onu, kendisine getirip intikam duygularını depreştirir. Bir hafta sonra Hande, Yaman ile evlenip Sancakzade konağına gider. Onlara Yaman, Adnan’ın oğlu olduğunu ve o konağın sahibi olduğunu tapuyu göstererek onlara açıklar.

Kalp Yarası 27. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Azade Kendi Konağında Misafir Durumuna…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler