Ana SayfaDizilerMahkum 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Barış Ferda'yı Öldürüyor Mu?

İlgili Postlar

Mahkum 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Barış Ferda’yı Öldürüyor Mu?

Fox Tv’nin izleyenleri ekrana kilitleyen dizisi Mahkum, 5. yeni bölümünde; Fırat, Ali’nin karısını öldürdüğünü öğrenince onun üzerine saldırır. Ali, serbest bırakılır. Cemre, durumu öğrenip Ali’nin peşine düşer. Barış, Cemre Ali’yi bulmadan onu bulmak için harekete geçer. Fırat, kızının yaşadığını hisseder. Mahkum 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Barış, Feda’yı öldürüyor mu?

Perşembe Dizileri 2021

Barış Ferda’yı Öldürüyor Mu?

Mahkum 5. bölüm 2. fragmanında; Cemre, Tahir’in karşısına çıkıp ona gerçeklerin er yada geç ortaya çıkacağını söylüyor. Barış, Ferda’ya kendisinin Savaş olmadığını söylüyor. Ferda, onun kendisini öldüreceğini anlıyor. Barış, eli yüzü kan içinde büyük bir hata yaptığını anlıyor.

Mahkum 5. bölüm 2. fragmanı…

MAHKUM 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Fırat, kayın validesinin kendisine düzenli olarak para gönderdiğini öğrenir. Onun kendisinin kızını öldürdüğüne inanmadığını anlar ve Cemre’den onunla konuşmasını istiyor. Cemre, Fırat’ın kayın validesinin yanına gidiyor. Bekir, Cemre’yle annesinin konuşmasını istemiyor. Cemre, kartını verip oradan ayrılıyor.

Hacı, Fırat’ın hücreye yazdığı ikinci kelimeyi söylemek için ondan jilet bulmasını ister. Fırat, Cemre’den içeri jilet getirmesini ister. Fırat’ın kayın validesi onu görmeye gelir ve onun mezarlıkta kulağına evi temizlemesini istemediğini fısıldadığını söyleyip ona jileti verir.

Fırat, ikinci kelimenin ’16K’, üçüncü kelimenin ise ‘Balık’ olduğunu öğrenir. Cemre, Fırat’ın bir şeyler hatırlaması için onu olay yerine götürmek ister. Tahir, buna karşı çıkınca Fırat, Cemre’den baş savcıya gitmesini ister. İzin çıkıyor ve Fırat eve götürülür. Orada Fırat, bir şeyler hatırlar. Tahir, onun bir şeyler hatırladığını anlayıp hemen onu oradan çıkartır.

Fırat, Cemre’den karısının öldüğü anların görüntüsünün kameraya kayıtlı olduğunu, diski de akvaryuma attığını onu almasını ister. Cemre, diski alıyor. Barış, Savaş’ın cenazesini alırken evraka kendi imzasını attığını hatırlar. Komiser Zafer, açığa alındıktan sonra işin peşini bırakmaz.

O evrakı alır. Fırat’ın yarım bıraktığı Barış dosyasını takip eder. Barış, o evrakı bulamaz. Yardımcısından o evrakı alan Zafer’i öldürmesini ister. Zafer, elindeki dosyayı Cemre’ye vermek için onu arar. O sırada Barış’ın yardımcısı onun arabasına çarpıp onu öldürür ve dosyayı alır.

Fırat, koğuşa yeni gelen Ali’nin savunmasını hazırlıar ve onun serbest bırakılmasını sağlar. Mahkeme günü gelir. Cemre, mahkemeye elindeki görüntüleri sunar. Görüntülerde Zeynep’in öldüğü anlarda çizmeleri görünen birinin olduğu görünür.

Fırat, cinayeti itiraf ettiği anların videosunu seyredince suçunu kabul eder. Hakim, Fırat’a müebbet hapis cezası verir. Fırat, tuvalette kendisini asıp öldürmeye çalışırken Ali içeri girer ve cinayeti kendisinin işlediğini söyler.

Mahkum Dizisinin 5. Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler