Ana SayfaDizilerMasterChef Türkiye 2021'in İlk Finalisti Kim Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef Türkiye 2021’in İlk Finalisti Kim Oldu?

Tv 8’in izleyicileri ekrana kilitleyen yarışma programı MasterChef Türkiye 2021’in yayınlanan son bölümünde büyük finalde yarışacak ilk finalisti belli oldu. İlk üçe kalan Hasan, Tahsin ve Eren, bu bölümde üç aşamadan oluşan turlarda yaratıcılıklarını kullanarak günün konseptine uygun tabaklar yaptı. Aşamalarda en yüksek puanı alan yarışmacı büyük finalde yarışmaya hak kazandı. MasterChef Türkiye 2021’in ilk finalisti kim oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef’te İlk Üçe Kalan Son Yarışmacı Kim Oldu? Yarışmaya Kim Veda Etti?

MasterChef Türkiye 2021’in İlk Finalisti Kim Oldu?

Şefler, öncelikle yarışmacılarla sohbet etti. Daha sonra günün konseptinin kırmızı olduğunu açıkladı. Yarışmacılardan, önce soğuk başlangıç, ana yemek ve tatlı olmak üzere her aşamada bir yemek yapmalarını istedi.

BİRİNCİ TUR!

İlk turda yarışmacılar en yaratıcı soğuk başlangıç tabağı yapmak için var güçleriyle mücadele ettiler. Verilen sürenin sonunda yemeklerini yapıp şeflerin beğenisine sundular. Şefler yemeklerin tadımlarını yapıp yarışmacılara puanlarını verdiler. İlk turun sonunda Tahsin toplamda 17, Hasan 24 ve Eren 25 puan aldı.

İKİNCİ TUR!

İkinci turda yarışmacılara ördek verildi. Üç başarılı yarışmacı yaratıcılıklarını kullanarak kırmızı konseptine uygun yemeklerini tamamladı ve şeflerin beğenisine sundu. İkinci turun sonunda şefler yarışmacılara verdikleri puanları açıkladı. Tahsin ikinci turda toplamda 36 puan, Hasan 47 ve Eren 47 puan aldı. Eren ile Hasan, ikinci turda puanlarını eşitledi.

ÜÇÜNCÜ TUR!

Üçüncü turda yarışmacılar kırmızı konseptine uygun yaratıcı tatlılar yapmak için tekrar tezgahlarının başına geçti. Üç yarışmacı tatlılarını zamanında bitirip şeflere sundular. Son turda Tahsin toplamda 60 puan, Hasan 68 puan ve Eren 74 puan alarak günün birincisi oldu.

Eren’in yaptığı tatlı üç şeften de 9’ar puan aldı. Başarılı yarışmacı Eren, büyük finalde yarışacak ilk finalist olmaya hak kazandı. Hasan ile Tahsin ise, yarışmanın bu akşam ki bölümünde beyaz konseptiyle yarışacak. Üç aşamadan toplamda en yüksek oyu alan yarışmacı Eren’le büyük finalde şampiyonluk oyunu oynayacak.

En düşük puanı alan yarışmacı ise MasterChef Türkiye’nin 3. olarak yarışmaya veda edecek. MasterChef 2021’in şampiyonu cuma akşamı canlı yayında belli olacak.

MasterChef’te İlk Üçe Kalan 2. Yarışmacı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler