Ana SayfaDizilerMasterChef'te İlk Final Turunu Kim Kazandı?

İlgili Postlar

MasterChef’te İlk Final Turunu Kim Kazandı?

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2021’in, yayınlanan yeni bölümünde finale kalan iki yarışmacı Hasan ile Eren ilk final turu için karşı karşıya geldi. Üç aşamadan oluşan turda finalistler, yaratıcı yemekler yapıp şeflerin beğenisine sundu. MasterChef’te ilk final turunu kim kazandı? Detaylar haberimizde…

MasterChef Türkiye 2021’in 2. Finalisti Belli Oldu! Yarışmanın Üçüncüsü Kim Oldu?

MasterChef’te İlk Final Turunu Kim Kazandı?

MasterChef’te büyük final öncesi ilk final turu yapıldı. üç aşamadan oluşan turun ilkinde şefler yarışmacılardan MasterChef’in ilk yaptıkları yemekleri yapmalarını istedi. İkinci turda, çocukluklarında en sevdikleri sokak lezzetlerini yorumlamalarını istedi. Son turda da çocukluklarında en sevdikleri yemeği yapmalarını istedi.

BİRİNCİ TUR!

Birinci turda Hasan ile Eren, MasterChef’te ilk kazandıkları yemeği tekrar yaptılar. Tabi her iki yarışmacı da yemeklerine farklı yorumlar katarak şeflerin beğenisine sundular. Şefler, iki finalistin tabaklarının tadımlarını yaptıktan sonra puanlarını açıkladı.

İlk turun sonunda Hasan şeflerden toplamda 20 puan aldı. Eren ise toplamda 24 puan aldı.

İKİNCİ TUR!

İkinci turda finalistler çocukluklarında en sevdikleri sokak lezzetlerini farklı yorumlayarak bir yemek yaptılar. Verilen süre içinde her iki yarışmacı da yemeklerini tamamlayıp şeflere sundular. Şefler tadımları yaptıktan sonra puanlarını açıkladı.

İkinci turun sonunda Hasan şeflerden toplamda 39 puan aldı. Eren ise toplamda 43 puan aldı.

ÜÇÜNCÜ TUR!

Son turda finalistler çocukluklarında kendilerini etkileyen en sevdikleri yemekleri kendilerince yorumladılar. Eren, mantı yaptı. Hasan da erişte yemeği yaptı. İki finalist kendi yorumlarını kattıkları tabaklarını şeflerin beğenisine sundu. Şefler, yarışmacıların tabaklarının tadımını yaptıktan sonra puanlarını açıkladı.

Üçüncü turun sonunda Hasan toplamda şeflerden 59 puan aldı. Eren toplamda 65 puan alarak Hasan’a 6 puan fark attı.

MASTERCHEF’E BU AKŞAM!

İlk final turunun kazananı Eren oldu. Bu akşam MasterChef Türkiye 2021’in şampiyonu belirlenecek. Eren, ilk turda aldığı puanlarla büyük finale avantajlı olarak girecek. Büyük finalde finalistler ilk turda, bir Türk yemeklerinden üç çeşitten oluşan menü hazırlayacak. ikinci turda da ulusal bir mutfağa ait üç çeşitten oluşan bir menü hazırlayacak.

Toplam puan canlı yayında açıklanacak ve iki finalist son final yemeklerini canlı yayında yapacak.

MasterChef Türkiye 2021’in İlk Finalisti Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler