Ana SayfaDizilerMahkum 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Tutuklanan Barış Fırat'la Aynı Koğuşa Düşüyor!

İlgili Postlar

Mahkum 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Tutuklanan Barış Fırat’la Aynı Koğuşa Düşüyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Mahkum, 5. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Fırat, Ali’nin itirafıyla intihar etmekten vazgeçiyor. Onun üzerine saldırıp hücreye atılıyor. Barış, Fırat’ın Ali’yle kavga ettiğini öğrenip Saşa’dan onu bulmasını istiyor. Cemre, Ali’nin kaldığı evi öğreniyor. Ali, Nazlı’yı Barış’ın tuttuğu yerden alıp götürüyor. Barış, Ferda’yı öldürüyor. Büge, yolda birine çarpıyor. Zahit, ölen oğlunun Savaş olduğunu öğreniyor. Mahkum 6. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Tutuklanan Barış, Fırat’la aynı koğuşa düşüyor.

Perşembe Dizileri 2021

Tutuklanan Barış Fırat’la Aynı Koğuşa Düşüyor!

Mahkum 6. bölüm 1. fragmanında; Kaza yapan Büge bir kişinin ölümüne neden oluyor. Zahit, Büge’den teslim olmasını istiyor. Oda, Barış’ın Savaş’ı öldürdüğünü ve onun yerine geçtiğini Zahit beye anlatıyor. Fırat, karısının öldüğü günle ilgili bir şeyler hatırlıyor. Ali, Cemre’yi bulup ona güvenip güvenemeyeceğini soruyor. Barış, elinde valizle Fırat’ın yattığı koğuşa giriyor. Fırat, Barış’ı tanıyabilecek mi?

İşte Mahkum 6. bölüm 1. fragmanı…

MAHKUM 5. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Fırat, tuvalette tam kendisini asacakken Ali geliyor ve Nazlı’nın sevdiği şarkıyı söyleyip onları kendisinin öldürdüğünü söylüyor. Bunu duyan Fırat, Ali’nin üzerine saldırıyor. Fırat, kavga çıkarttığı için hücreye kapatılıyor. Barış, Ali’nin hapishaneden çıkmadan önce Fırat’la kavga ettiğini öğreniyor.

Onun Fırat’a ne anlattığından emin olamadığı için hapishane müdürünü arayıp Fırat’ı hücreden çıkartmamasını istiyor. Fırat, Ali çıkmadan onunla konuşmak istiyor. Gardiyana hasta olduğunu söyleyip onu hücreye sokup kendisi kaçıyor ve Ali’yi bulup yakasına yapışıyor. Ona karısına ve kızına ne yaptığını soruyor. Ama, Ali bir şey anlatmıyor.

Cemre, Fırat’ın avukatlığını bırakmak için dilekçe veriyor. Hapishaneye doktor geliyor ve tüm mahkumlarla terapi yapıyor. Tüm mahkumlarla konuştuktan sonra Fırat’la da konuşmak istiyor. Gardiyan onun hücrede olduğunu söylüyor. Doktor hanım Fırat’ı yanına getirmesini istiyor.

Fırat, doktorun yanına gelince onun ağzını kapatıp telefonunu istiyor. Hemen Cemre’yi arayıp Ali hakkında bilgi veriyor ve araştırmasını istiyor. Doktor gardiyana Fırat’la tekrar görüşmek istediğini söylüyor. Cemre, Ali’nin hasta kız kardeşinin öldüğünü öğreniyor. Daha sonra evini buluyor. Ali’nin, Fırat’ın karşı dairesinde bir süre kaldığını öğreniyor.

Ferda, Barış’ın Savaş’ın yerine geçtiğini anlıyor. Barış, kaçmaya çalışan Ferda’yı öldürüyor. Zahit, Tomris’ten Barış’ın değil Savaş’ın öldüğünü öğreniyor. Gidip oğlunun mezarı başında gözyaşı döküyor. Ali, Nazlı’yı Barış’ın sakladığı yerden alıp Fırat’ı görmeye gidiyor. Ona bir şey anlatmıyor. O gittikten sonra Nazlı’nın elinden bıraktığı balonu gören Fırat, kızının yaşadığını anlıyor.

Mahkum 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Barış Ferda’yı Öldürüyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler