Ana SayfaDizilerKardeşlerim 36. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ömer İlknur Hanıma Rest Çekiyor!

İlgili Postlar

Kardeşlerim 36. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ömer İlknur Hanıma Rest Çekiyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, 35. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Emel, omzundan yaralanıyor. İlknur, kazada kaybettiği kızına Emel’i çok benzetiyor. Emel’le vakit geçirdikten sonra onu evlatlık almak istiyor. Ömer ve ailesini yemeğe davet ediyor. İlknur’un yeğeni Emir, Ömer ve kuzenlerine aşağılayıcı kelimeler konuşmaya başlıyor. İkili arasında kavga tatsız bitiyor. Emir, başını çarpıp yaralanıyor. Kardeşlerim 36. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ömer, İlknur hanıma rest çekiyor.

Cumartesi Dizileri 2021

Ömer İlknur Hanıma Rest Çekiyor!

Kardeşlerim 36. bölüm 1. fragmanında; Asiye ile Doruk, tekrardan barışıyor. İkili birbirlerini buldukları için çok şanslı olduklarını düşünüyor. Oğulcan, adam yaralama suçundan göz altına alınıyor. Ömer, İlknur hanımın yanına gidiyor ve kendilerinden uzak durmalarını istiyor.

İşte Kardeşlerim 36. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1482462115122368515

KARDEŞLERİM 35. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Emel, İlknur hanımın kocasının silahından çıkan kurşunla omzundan yaralanıyor. Hastaneye kaldırılan Emel’in ciddi bir şeyi olmadığı anlaşılıyor. İlknur, Emel hastaneden çıktıktan sonra onu görmek için evlerine gidiyor. Onların yaşadığı yeri görünce onlara yardım ediyor. Bir aylık yiyecek erzağı alıp götürüyor.

Kızını henüz altı yaşındayken kazada kaybeden İlknur, Emel’i kızına çok benzetiyor. Sürekli onu görmeye gidiyor ve onunla vakit geçiriyor. Doruk ile Asiye, bir araya gelip ödevlerini yapamadıkları için zayıf not alacaklarını öğreniyor ve öğretmenlerinden kendilerine yeni bir ödev daha vermesini istiyor.

Ayrılsalar da ikili ödev için bir araya geliyor. Bu arada okulda Paintbaal etkinliği düzenleniyor. Oyunda öğrenciler iki takıma ayrılıyor. Ömer’in kaptan olduğu takım kazanacakken Harika, Oğulcan’a düşme numarası yapıyor. Oğulcan, bayrağı bırakıp Harika’ya yardıma gidiyor ve maçı onların kazanmasını sağlıyor.

Resül, Suzan’ı evinden alıp toplantı için yola çıkıyor. Suzan’ın üzerine kahve dökülünce Resul ona yeni bir elbise alıyor. İnci, onları görüyor ve hemen Nebahat’i arıyor. Şengül, Ayla’ya Resul’un Suzan’ın evine gittiğini söylüyor. Ayla, Nebahat’le konuşmaya gittiğinde ondan Resul’un Suzan’a elbise aldığını öğreniyor.

Nebahat Ayla’ya, Resul’den boşanmamasını yoksa meydanı Suzan’a bırakacağını söylüyor. Eşleriyle birlikte katılan bir toplantıya Resul, Suzan’la gidiyor. Ayla, toplantının olduğu yere gidip Resul’un müşterilerine onun güvenilmez biri olduğunu ve Suzan’la ilişkisi olduğunu ima edip ondan boşanmayacağını söylüyor.

İlknur, Ömer ve ailesini yemeğe davet ediyor. Yemeğe İlknur’un kız kardeşi ve yeğenleri de katılıyor. Emir, Ömer ve ailesini sürekli küçümseyen sözler kullanıyor. Bu devam edince Ömer dayanamayıp Emir’i itiyor. Emir, düşüp kafasını taşa çarpıyor.

Kardeşlerim 35. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ayla Kocasıyla Suzan’ı Basmaya Gidiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler