Ana SayfaDizilerEvlilik Hakkında Her Şey 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Faruk'un Ölümüyle Ortalık...

İlgili Postlar

Evlilik Hakkında Her Şey 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Faruk’un Ölümüyle Ortalık Karışıyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, 15. yeni bölümüyle 18 ocak salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Azra, Sergen’in hasta olduğunu zannedip onunla boşanmaktan vazgeçer. Yıldırım, boşanma davasına iki gün kala Azra’ya Sergen’in ona numara yaptığını, onun hasta falan olmadığını söyler. Azra, Sergen’in gerçekten kendisini kandırdığını öğrenip ona ateş püskürür. Evlilik Hakkında Her Şey 15. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Faruk’un ölümüyle ortalık karışıyor.

Salı Dizileri 2021

Faruk’un Ölümüyle Ortalık Karışıyor!

Evlilik Hakkında Her Şey 15. bölüm 2. fragmanında; Azra, çocuk esirgeme kurumuna gidip Ece’yi teselli ediyor. Faruk’un, hisselerini Deniz’e bıraktığını ortaya çıkıyor. Handan, Çolpan’a kendisinin hisseleri başka birine sattığını söylüyor. Çolpan, çok sinirleniyor. Handan ona, nasıl bir belaya battıklarını bilmediklerini söylüyor. Handan, hisseleri kime sattı?

İşte Evlilik Hakkında Her Şey 15. bölüm 2. fragmanı…

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 14. BÖLÜM ÖZETİ!

Azra, Sergen’in çok hasta olduğunu duyunca o gece onu evine göndermez. Ertesi gün Sergen, evde yalnız kalmak istemediğini söyleyip Azra’nın yanında kalmaya başlar. Azra, Sergen’i alıp doktora götürmek ister. Sergen, gidip doktor arkadaşı Yaşar’a Azra’ya çok hasta olduğunu söylemesini ister.

Yasaş ise, bunu kabul etmez. Sergen, onun eşinden boşanmasında ona nasıl yardımcı olduğunu hatırlatınca mecbur kalıp onun teklifini kabul eder. Azra, Yıldırım ile yakınlaşmaya başlar. Onların flört yaptığını öğrenen Sanem çok sevinir. Yıldırım Azra’ya, Sergen’in hasta olduğuna inanmadığını söyler.

Azra, Sergen’le doktora gider. Ondan Sergen’in hastalığının deneme aşamasında bir tedavisinin olduğunu söyler. Azra, Sergen’in tahlil sonuçlarını doktordan kendisine de göndermesini ister. Sergen’in isteğiyle doktor çok zor durumda kalır. Yıldırım, Sergen’in tahlillerinin peşine düşer. Ama doktora yakalanınca alamaz.

Güneş’in düğün hazırlıkları tamamlanır. Bu arada Defne, para verip Hızır’ın işten kovulmasını sağlar. Azra, onu Güneş’in kafesinde işe girdirir. Sosyal hizmetleri arayan Defne, gidip durumu Hızır’a söyler. Hızır Ece’yi kaçırmaya çalışırken yakalanır ve elinden kızını zorla alıp götürürler.

Düğün öncesi Faruk, üç kızına da hediye alıp verir. Onlara kendisinden onlara bir hatıra kalmasını istediğini söyler. Düğünde kızlar kardeşleri Deniz’le tanışır. Faruk, kızlarıyla tek tek dans eder. Onun fenalaştığını gören Çolpan, Faruk’a gelin odasında dinlenmesini söyler.

Ural, düğüne gelmez ve Sanem’in yanına kızını gönderir. Sanem, Ural’ın velayeti kaybetme ihtimali olduğu için kızıyla Almanya’ya kaçacağını öğrenir. Güneş, Deniz’in yanına gidip kendileriyle tanışmak için o kadar sabırsızlandığını ama neden düğünde somurttuğunu sorar. Oda, onların varlığından bir iki hafta öncesine kadar haberi olmadığını söyler.

Güneş ile Deniz, gidip babalarıyla yüzleşmek ister. Ancak kapıyı açtıklarında onun ölmüş olduğunu fark ederler. Faruk’un ölümüyle dört kız kardeş birbirlerine sarılıp ağlar. Çolpan da, Faruk’un yeni eşine sarılıp onu teselli eder.

Evlilik Hakkında Her Şey 15. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Azra Sergen’in Yalan…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler