Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 54. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Safiye Evlenmek İçin Han'ın Dönmesini...

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 54. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Safiye Evlenmek İçin Han’ın Dönmesini Bekliyor!

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, 54. yeni bölümüyle 18 ocak salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ceylan, Han’ı bulamayınca onu kazan dairesinde arar. Naci, Memduh beyle birlikte Safiye’yi istemeye gider. Hikmet, kızını bir kendisinin iyi anladığını, bir de Naci’nin anladığını söyler. Safiye ile Naci’nin nişan yüzükleri takılır. Naci, çocukluk aşkı Safiye’yle nişanlanmanın mutluluğunu yaşar. Masumlar Apartmanı 54. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Safiye, evlenmek için Han’ın dönmesini bekliyor.

Salı Dizileri 2021

Safiye Evlenmek İçin Han’ın Dönmesini Bekliyor!

Masumlar Apartmanı 54. bölüm 2. fragmanında; Han, kavga ettiği kişi tarafından eli kolu bağlı bir şekilde tutuluyor. Safiye ile Naci, nişandan sonra hemen düğün yapmaya karar veriyor. Bu arada Han’ın kaybolması Safiye’yi tedirgin ediyor. Onun kendisine verdiği söz aklına geliyor. Düğün günü Safiye, Han’ın iki eli kanda da olsa yanına geleceği sözü aklına geliyor ve nikah memuruna evet diyemiyor. Han ise, ablasının nikahına yetişmek için zincirlerinden kurtulmayı başarıyor.

İşte Masumlar Apartmanı 54. bölüm 2. fragmanı…

MASUMLAR APARTMANI 53. BÖLÜM ÖZETİ!

Gülben, evlerinin alt katına taşınacağını kimseye söylemek istemez. Onlara sürpriz yapmak ister. Naci, Bayram’dan Safiye’ye giydiği önlüğünü gönderir. Safiye, Naci’nin otelden taşındığını duyunca babasıyla birlikte Naci’nin yanına gider. Hikmet, Naci’yle konuşup kızıyla birlikte olmak istiyorsa uzak bir yerden ev tutmamasını alt katı tutmasını ister.

Safiye, Naci’yi alt kattaki daireye götürür. O sırada Gülben gelir ve oraya taşınacağını onların öğrendiğini düşünür. Safiye, Gülben’in oraya taşınacağını duyunca bir şey söyleyemez. Gülben, oraya taşınmaya başlar.

Herkes toplanıp Gülben’in eve taşınmasına yardım eder. Gülben taşındıktan sonra yeni evinde büyük bir davet vermek ister. Yemek yapmaya çalışırken aksilikler yaşayınca Esat’ı arar. Esat, yanında Arda Türkmen’le eve gelir. Arda Türkmen, Gülben’e çok güzel bir menü hazırlar.

Gülben, ziyafet sofrasında yemekleri kendisinin yaptığını söylese de kimse inanmaz. Arda Türkmen’in kendisine yardım ettiğini söyler. Ona da kimse inanmaz. Masada Rüya ile Ceylan karşı karşıya gelir.

Naci, Hikmet’le konuştuktan sonra yeni tuttuğu evi de iptal eder ve iş yerinde yatmaya başlar. Safiye, onu eve çağırır ve Han’ın banyosunda banyo yapmasını ister. Hikmet, buna karşı çıkınca Safiye babasına Naci’nin nişanlısı olduğunu söyleyip susturur.

Naci, banyo yapıp çıkar. Hikmet beyin aklı yine gider ve Naci’yi hırsız zannedip kapasına tava vurup onu yaralar. Han, gece çöp toplamaya çıktığında biriyle yer kavgası yapar. Ertesi gün o adamın kendisini takip ettiğini görüp onun yanına gider. Adam, yanına aldığı dört beş kişiyle birlikte Han’ın üzerine saldırır ve onu feci bir şekilde dövdürür.

Masumlar Apartmanı 54. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Safiye Naci İle Nişanlanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler