Ana SayfaDizilerKalp Yarası 28. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Azade De Şüpheli Durumuna Düşüyor!

İlgili Postlar

Kalp Yarası 28. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Azade De Şüpheli Durumuna Düşüyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kalp Yarası, 28. yeni bölümüyle 24 ocak pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ferit, babasının katilinin Yaman olduğunu düşünür. Bunu ispatlamak için elinden geleni yapar. Hande Yaman’a, Adnan’ı onun öldürüp öldürmediğini sorar. Elif’in intihar haberi gelir. Ayşe, Elif’i yaşıyor olarak bulmak için feryat eder. Yaman, Adnan’ı öldürme suçundan gözaltına alınır. Adnan’ı kim öldürdü? Kalp Yarası 28. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Azade de, Adnan’ın ölümünde şüpheli durumuna düşüyor.

2021 Pazartesi Dizileri

Adnan’ın Ölümünde Azade De Şüpheli Durumuna Düşüyor!

Kalp Yarası 28. bölüm 1. fragmanında; Ayşe, Ayşe’nin intiharından sonra büyük bir vicdan azabı çekiyor. Yaman, Adnan’ı öldürme suçundan göz altına alınıyor. Hande, evde terör estirmeye devam ediyor. Ayşe, Yaman’ın suçlu olmadığını düşünüyor. Soruşturmada, Adnan’ın öldüğü gece Azade’nin arabasıyla oralarda olduğu ortaya çıkıyor. Azade, şüpheli durumuna düşüyor.

İşte Kalp Yarası 28. bölüm 1. fragmanı…

KALP YARASI 27. BÖLÜM ÖZETİ!

Hande, konağa gidip oranın kendisinin sahibi olduğunu ilan eder. Kimse onun ne demek istediğini anlamaz. Sonra Yaman gelip, Adnna’ın babası olduğunu ve ölmeden önce konağı kendisine bıraktığını açıklar. Hande, Ayşe’yle uğraşmaya başlayınca Ferit karısını alıp konağı terk eder.

Onu götürüp dedesinin evine bırakır. Hande konakta fırtına estirir. Önce Azade’nin odasına yerleşir. Sonra, kendisine itaat edecek bir hizmetçi bulur. Azade, onun odasını almasına izin verir. Ama konağı asla terk etmek istemez. Ayşe, Mirza ile dedesini konuşurken duyar.

Aslında dedesinin kendisini sevdiği için değil, torununun hayatını kurtarmak için yanında istediğini anlır. Hemen onların yanına gidip, kendisinin sokaktaki kedi ve köpeklere bile yardım ettiğini, durumu anlatsalardı onlara yardım edeceklerini söyler. Oradan ayrılıp Ferit’i arar.

Ferit’e ulaşamayınca Mirza onu şehre arabayla götürür. Elif, olanları duyar ve düşüp bayılır. Ferit, babasının arabasını inceler ve onun kaza yapmadığını öldürüldüğünü öğrenir. Ayşe, Ferit’in yanına geldikten sonra ona destek olacağını ve birlikte konakta olmaları gerektiğini söyler.

Hande, konakta terör estirir. Azade’ye hizmet eden hizmetçiyi işten kovar. Azade ve Sinan, Adnan’ın şirket hisselerini de Yaman’a devrettiğini öğrenip bitap bir şekilde eve geldiğinde Handan’ın emektar hizmetçiyi kovduğunu öğrenirler. Bu duruma dayanamayan Azade, Hande’ye tokat atar. Yaman, karısını kayırır ve Hande onları konaktan kovar.

O sırada Ayşe ile Ferit içeri girer. Onlara, konaktan hiçbir yere gitmeyeceklerini, babasının öldürüldüğünü onun ölümüne sebep olanan da Yaman olduğunu açıklar.

Kalp Yarası 28. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yaman Adnan’ı Öldürmekten Gözaltına Alınıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler