Ana SayfaDizilerKalp Yarası 28. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yaman Adnan'ı Öldürmekten Gözaltına Alınıyor!

İlgili Postlar

Kalp Yarası 28. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yaman Adnan’ı Öldürmekten Gözaltına Alınıyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kalp Yarası, 27. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Hande ile Yaman, konağa gidip oranın sahibi olduklarını ilan ediyor. Ferit, karısını alıp konaktan ayrılıyor. Zümrüt, gidip kızının yüzüne tükürüp bu yaptığı için onu evlatlıktan ret ediyor. Ferit, babasının kaza ile ölmediğini öğreniyor. Ayşe, dedesinin neden kendisini bulduğunu öğreniyor. Elif, Ayşe’ye karşı yapılanlardan çok rahatsız olup ona bir mesaj gönderip intihar etmek istiyor. Kalp Yarası 28. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Yaman, Adnan’ı öldürmekten gözaltına alınıyor.

2021 Pazartesi Dizileri

Yaman Adnan’ı Öldürmekten Gözaltına Alınıyor!

Kalp Yarası 28. bölüm 1. fragmanında; Ferit, babasının katilinin Yaman olduğunu düşünüyor. Bunu ispatlamak için elinden geleni yapıyor. Hande Yaman’a, Adnan’ı onun öldürüp öldürmediğini soruyor. Elif’in intihar haberi geliyor. Ayşe, Elif’i yaşıyor olarak bulmak için feryat ediyor. Yaman, Adnan’ı öldürme suçundan gözaltına alınıyor. Adnan’ı kim öldürdü? Hande mi Yaman mı?

İşte Kalp Yarası 28. bölüm 1. fragmanı…

KALP YARASI 27. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Hande, konağa gidip oranın kendisinin sahibi olduğunu ilan ediyor. Kimse onun ne demek istediğini anlamıyor. Sonra Yaman gelip, Adnna’ın babası olduğunu ve ölmeden önce konağı kendisine bıraktığını açıklıyor. Hande, Ayşe’yle uğraşmaya başlayınca Ferit karısını alıp konağı terk ediyor.

Onu götürüp dedesinin evine bırakıyor. Hande konakta fırtına estiriyor. Önce Azade’nin odasına yerleşiyor. Sonra, kendisine itaat edecek bir hizmetçi buluyor. Azade, onun odasını almasına izin veriyor. Ama konağı asla terk etmek istemiyor. Ayşe, Mirza ile dedesini konuşurken duyuyor.

Aslında dedesinin kendisini sevdiği için değil, torununun hayatını kurtarmak için yanında istediğini anlıyor. Hemen onların yanına gidip, kendisinin sokaktaki kedi ve köpeklere bile yardım ettiğini, durumu anlatsalardı onlara yardım edeceklerini söylüyor. Oradan ayrılıp Ferit’i arıyor.

Ferit’e ulaşamayınca Mirza onu şehre arabayla götürüyor. Elif, olanları duyuyor ve düşüp bayılıyor. Ferit, babasının arabasını inceliyor ve onun kaza yapmadığını öldürüldüğünü öğreniyor. Ayşe, Ferit’in yanına geldikten sonra ona destek olacağını ve birlikte konakta olmaları gerektiğini söylüyor.

Hande, konakta terör estiriyor. Azade’ye hizmet eden hizmetçiyi işten kovuyor. Azade ve Sinan, Adnan’ın şirket hisselerini de Yaman’a devrettiğini öğrenip bitap bir şekilde eve geldiğinde Handan’ın emektar hizmetçiyi kovduğunu öğreniyorlar. Bu duruma dayanamayan Azade, Hande’ye tokat atıyor. Yaman, karısını kayırıyor ve Hande onları konaktan kovuyor.

O sırada Ayşe ile Ferit içeri giriyor. Onlara, konaktan hiçbir yere gitmeyeceklerini, babasının öldürüldüğünü onun ölümüne sebep olanan da Yaman olduğunu açıklıyor.

Kalp Yarası 27. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Azade Kendi Konağında Misafir Durumuna…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler