Ana SayfaDizilerYasak Elma 128. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız İle Doğan Evleniyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 128. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız İle Doğan Evleniyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yasak Elma, 127. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Yıldız, Çağatay ile Kumru’nun oyununa geldiğini görünce çok üzülüyor. Haberi duyan Ender, Doğan’a kızıyla Çağatay’ın kaçtığını söylüyor. Kumru, babasıyla konuşmaya gidiyor. Ancak Doğan onu evinden ve hayatından çıkmasını istiyor. Sami’nin adamı, Ender’le Feyza’ya silah doğrultuyor. Ömer, Çağatay ile Kumru’nun evine gidip silahını çekiyor. Bir el silah sesi duyuluyor. Yasak Elma 128. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Yıldız ile Doğan evleniyor.

2021 Pazartesi Dizileri

Yıldız İle Doğan Evleniyor!

Yasak Elma 128. bölüm 1. fragmanında; Kumru, düğün davetiyesini vermek için Yıldız’ın evine geliyor. Yıldız, Kumru’nun bu yaptığına çok kızıyor ve onu evden kovuyor. Kumru, gelinliğiyle ağlayarak babasının evine geliyor ve babasına sarılıyor. O sırada Yıldız içeri giriyor ve ona hoş geldiğini söylüyor. Kumru, babasına Yıldız’ın orada ne işi sorduğunda Yıldız, nikah cüzdanını gösterip ona babasıyla evlendiğini kendisine anne diyebileceğini söylüyor.

İşte Yasak Elma 128. bölüm 1. fragmanı…

YASAK ELMA 127. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yıldız, Çağatay’dan boşandıktan sonra birlikte eve geliyor. Çağatay, eşyalarını almak için beklerken kapı çalıyor ve Yıldız, kapıda Kumru’yu görüyor. Kumru, Çağatay’ın yanına gidip onu öpüyor. Yıldız, büyük bir oyuna geldiğini anlıyor. Saatlerce donup kalıyor. Asuman, hemen Ender’i arayıp Çağatay ile Kumru’nun kaçtığı haberini veriyor.

Ender, Yıldız’ın yanına gitmeden önce hemen Caner’i arayıp ona durumu anlatıyor. Sonra gidip, Doğan’a bu haberi veriyor. Doğan, sinir krizleri geçiriyor. Kumru, sadece Ömer’e bir mesaj atıp onunla yapamayacağını yazıyor. Çağatay, Kumru’yla geçici olarak yaşayabilecekleri bir ev tutuyor. Kumru, o eve gidince Çağatay’a Ender’in yan evde oturduğunu söylüyor.

Doğan, hemen Çağatay’la Kumru’nun nerede kaldığını öğrenmek istiyor. Emir ile Caner, Yıldız’ın kafasını dağıtmak için bir yemek organize ediyor. Ama Yıldız, orada evlenmekte olan bir çiftin evlenmesini engelliyor. Sami, Ender’i yanına getirtiyor. Ona, kendisini neden aradığını soruyor.

Oda, Feyza ile Arzu’nun şirketin bilgilerini çalmaya çalıştığını anladığını söylüyor. Ender, oradan ayrılıyor ve olanları gidip Doğan’a anlatıyor. Doğan ona, Sami’nin bir şey yapamayacağını söylüyor. Sami Arzu’yu, yanına çağırıyor ve Ender’le Feyza’yı birbirine düşürmesini istiyor.

Oda, yapıyor. Daha sonra ona, Feyza ile Ender’in işinin bitirildiğini söylüyor. Arzu, Sami’nin adamıyla Ender’in evine giriyor. Feyza ile onu tartışırken buluyor. Sami’nin adamı silahını çekip Ender ile Feyza’nın üzerine doğrultuyor. Öte yandan Ömer, Çağatay ile Kumru’nun kaldığı evi bulup onlardan hesap sormaya gidiyor. Çağatay ondan dinlemesini istiyor. Ama Ömer, bunu kendisine nasıl yaptıklarını sorup silahını çekiyor.

Yasak Elma 127. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ömer Çağatay’ı Öldürecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler