Ana SayfaDizilerAnnemizi Saklarken 7. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Dündar'dan Handan'a İlk Uyarı...

İlgili Postlar

Annemizi Saklarken 7. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Dündar’dan Handan’a İlk Uyarı Geliyor!

Star Tv’nin yeni gözde dizisi Annemizi Saklarken, 7. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Handan, Dündar’ın karşısında zor durumda kalır. Küçük kızı kulağına kendisine bırakmasını fısıldar. Derya, Bora’nın kendilerinin durumunu bildiğini ve annesiyle uğraştığını anlar. Dündar, çok sinirlenir ve eve geldiğinde Handan’a o çocukların kim olduğunu sorar. Handan, yalanına devam mı edecek? Annemizi Saklarken 7. bölüm 1. ön izleme yayınlandı. Dündar’dan Handan’a, ilk ağır uyarı geliyor.

Çarşamba Dizileri 2021

Dündar’dan Handan’a İlk Uyarı Geliyor!

Annemizi Saklarken 7. bölüm 1. ön izlemesinde; Handan, Dündar’a bir sürpriz hazırlıyor. Önce Dündür onu bozmuyor. Sonra şirketinde ve elemanlarının yanında kendisini küçük düşürdüğünü söyleyip ondan bir daha böyle bir şey yapmamasını, böyle şeylerden hoşlanmadığını söylüyor. Handan, büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor.

İşte Annemizi Saklarken 7. bölüm 1. ön izlemesi…

ANNEMİZİ SAKLARKEN 6. BÖLÜMDE ÖZETİ!

Bora, gidip Derya’yla konuşuyor ve ondan Handan’ın annesi olduğunu babasının karşısında itiraf etmesini ister. Derya kabul etmiyor. Bora, annesinin hamile olduğunu söyler. Derya, annesinin hamilelik haberiyle yıkılır. Ama yine de Bora’ya yardım etmez. Ona onun gibi bir annesinin olmadığını söyler.

Dündar, nikah fotoğraflarını Serap’ın magazine verdiğini düşünüp onun evine gider. Handan, Dündar’ın çocuklarını öğrendiğini düşünüp peşinden gider. Serap’ın evine kadar onu takip eder. Dündar, Serap’ı suçlarken Handan bu duruma itiraz eder. Dündar ise, onu tersleyip Serap’ın telefonunu zorla alıp inceler.

Onun yapmadığını öğrendikten sonra hemen haberi yayından kaldırtır. Handan, Dündar’ın tavrından korktuğu için ona çocukları olduğunu anlatamaz. Zerrin’in 40 mevliti yapılır. Kimse, Handan’ın mevlite katılmasını istemez. Ama o gidip mevlite katılır ve Dündar’ın yanına oturur.

Benan, Handar’a Zerrin ölmeden onun kulağına ne söylediğini açıklamasını ister. O da açıklayınca kimse Zerrin’in ondan yerine geçmesini istediğini söylediğine inanmaz. Selin, bu duruma sinirlenip gidip Handan’ın helvasına zehir koyar. Gece yarısı Handan fenalaşır.

Dündar hemen hastaneye götürür. Handan’ın kanında bir zehre rastlanmaz. Dündar, Melek’in Handan’ı zehirlediğini düşünüp ona çok kızar. Onları duyan Selin, babasına Handan’ın bebeğinin düşmesini istediğini itiraf eder. Dündar, gidip Melek’ten oğlu olarak özür diler. Melek onu, kendisine anne demeden affetmez.

Ela, annesini takip edip onun Dündar’la evlendiğini anlar. Bora, Barış’tan Derya ve kardeşlerini yemeğe çıkartmasını ister. Derya, Barış’ın teklifini kabul edip kardeşleriyle yemeğe çıkar. Bora, babasına onları yemeğe çıkartmak istediğini söyler. Handan, ailenin kendisini kabul ettiğini düşünüp mutlu olur.

Handan, tuvalete çıktığında Can onu görür. Füsun, Can’ın annesini aradığını görüp onu alıp masalarına götürür. Restoran sahibinden Can’ın annesini bulmalarını rica eder. Handan, masaya doğru yaklaşırken Can’ı görüp donup kalır. Can ise, ona anne diye seslenir. Masadakilere onun annesi olduğunu söyler.

Annemizi Saklarken 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Handan Çocuklarının Olduğunu İtiraf Edecek…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler