Ana SayfaDizilerKanunsuz Topraklar 14. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Gülfem Vuruluyor!

İlgili Postlar

Kanunsuz Topraklar 14. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Gülfem Vuruluyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Kanunsuz Topraklar, 14. yeni bölümüyle 26 ocak çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Sezai komutan şehit olur. Davut, gidip Gülfem’i uyarır. Ona Kendisinden uzak durmasını yoksa ailesinin tehlikeye gireceğini söyler. Davut, Sezai’nin intikamını almak ister. Göksel ise, ona engel olmaya çalışır. Kanunsuz Topraklar 14. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Gülfem vuruluyor. Gülfem’i kim vuruyor?

Çarşamba Dizileri 2021

Gülfem Vuruluyor!

Kanunsuz Topraklar 14. bölüm 2. fragmanında; Bahar, Davut’a aşık olmaya başlıyor. İşbirliği yaptığı Fransızlara Davut’a zarar verip vermediklerini soruyor. Ali, Yavuz’la iş birliği yapmaya devam ediyor. Davut ile Göksel, Fransızları yakalamak için harekete geçiyor. Silahlar patlıyor ve bir çok kişi ölüyor. Davut, Gülfem’le birlikteyken içeri silahlı biri gelip ateş ediyor ve Gülfem vuruulyor.

İşte Kanunsuz Topraklar 14. bölüm 2. fragmanı…

KANUNSUZ TOPRAKLAR 13. BÖLÜM ÖZETİ!

Davut, Yavuz’u takip edip onu kıstırır ve silahını ona doğrultur. Ama onu öldürmez. Onu götürüp Malik’i öldürmek suçundan emniyete teslim eder. Asude de, emniyete alınır. Çapraz sorgu sonucundan Yavuz, suçunu itiraf edip dilekçeyi imzalar. Daha sonra Davut içeri girer ve ondan Ali’yi tutuklamak için kendileriyle iş birliği yapmalarını ister.

Gülfem, konuşulanları duyar ve Davut’un bu kadar Jandarmada sözü geçtiğine bir anlam veremez. Davut, Yavuz’a o ailenin başında duracağını, Behice’ye ve kızları koruyacağına dair söz isteyip onu serbest bıraktırır. Yavuz, serbest kalıp eve döner. Yalanlarıyla Behice’yi kandırır.

Ona, İstanbul’a gidip sıfırdan bir hayat kurmayı teklif eder. Aynı şekilde gidip Asude’ye de, aynı şeyleri söyler. Her ikisine de neleri var neleri yok satıp paraya çevirmelerini ister. Onlarda yapar. Celal ile Fikriye, Fransızlar tarafından kaçırılır. Davut, kardeşini önce Ali’nin kaçırdığını düşünüp onu darp eder.

Ali, perişan halde Gülfem’e gidip kendisini o hale getirenin Davut olduğunu söyler. Gülfem, Fikriye’nin Celal’le buluştuğunu bildiği için panik olur ve hemen onu bulmak için yola düşer. Ali, Gülfem’i kardeşini bulabileceği yere götürür. Ancak, Gülfem’in kurşunuyla yaralanır.

Celal ile Fikriye, kapatıldıkları yerde birbirlerine söz verip nişanlanır. Oradan kurtulduktan sonra nişan yüzüklerini Davut ile Gülfem’e gösterir. Asude, Yavuz’un ne yapmak istediğini anlar ve onu uyutup, Behice’den aldığı tüm mücevherleri de alıp gider. Davut ile Sezai, Fransızların hedefine girer. Vurulan ise Sezai komutan olur. Davut ile Göksel, Sezai komutanı kurtarmak için elinden geleni yapar.

Kanunsuz Topraklar 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Davut Gülfem’e Zarar Gelmemesi İçin…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler