Ana SayfaDizilerKardeşlerim 36. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! İlknur Oğulcan'ı Kurtarma Karşılığında Emel'i İstiyor!

İlgili Postlar

Kardeşlerim 36. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! İlknur Oğulcan’ı Kurtarma Karşılığında Emel’i İstiyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, 36. yeni bölümüyle 22 ocak cumartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Asiye ile Doruk, tekrardan barışır. İkili birbirlerini buldukları için çok şanslı olduklarını düşünür. Oğulcan, adam yaralama suçundan göz altına alınır. Ömer, İlknur hanımın yanına gider ve kendilerinden uzak durmalarını ister. Kardeşlerim 36. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. İlknur, Oğulcan’ı kurtarma karşılığında Emel’i istiyor.

Cumartesi Dizileri 2021

İlknur Oğulcan’ı Kurtarma Karşılığında Emel’i İstiyor!

Kardeşlerim dizisinin 36. bölüm 2. fragmanında; Doruk, Asiye’ye pembe panjurlu evlerinin olacağı hayali resmini gösteriyor. Asiye, o resmi görünce çok mutlu oluyor. Oğulcan, hapishaneye düşüyor. Şengül, İlknur’la konuşmaya gidiyor. İlknur, Oğulcan’ın serbest kalması karşılığında Emel’i istediğini söylüyor. Şengül, oğlunu kurtarmak için şimdi ne yapacak?

İşte Kardeşlerim 36. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1483859156499116033

KARDEŞLERİM 35. BÖLÜM ÖZETİ!

Emel, İlknur hanımın kocasının silahından çıkan kurşunla omzundan yaralanır. Hastaneye kaldırılan Emel’in ciddi bir şeyi olmadığı anlaşılır. İlknur, Emel hastaneden çıktıktan sonra onu görmek için evlerine gider. Onların yaşadığı yeri görünce onlara yardım eder. Bir aylık yiyecek erzağı alıp götürür.

Kızını henüz altı yaşındayken kazada kaybeden İlknur, Emel’i kızına çok benzetir. Sürekli onu görmeye gider ve onunla vakit geçirir. Doruk ile Asiye, bir araya gelip ödevlerini yapamadıkları için zayıf not alacaklarını öğrenir ve öğretmenlerinden kendilerine yeni bir ödev daha vermesini ister.

Ayrılsalar da ikili ödev için bir araya gelir. Bu arada okulda Paintbaal etkinliği düzenlenir. Oyunda öğrenciler iki takıma ayrılır. Ömer’in kaptan olduğu takım kazanacakken Harika, Oğulcan’a düşme numarası yapar. Oğulcan, bayrağı bırakıp Harika’ya yardıma gider ve maçı onların kazanmasını sağlar.

Resül, Suzan’ı evinden alıp toplantı için yola çıkar. Suzan’ın üzerine kahve dökülünce Resul ona yeni bir elbise alır. İnci, onları görür ve hemen Nebahat’i arar. Şengül, Ayla’ya Resul’un Suzan’ın evine gittiğini söyler. Ayla, Nebahat’le konuşmaya gittiğinde ondan Resul’un Suzan’a elbise aldığını öğrenir.

Nebahat Ayla’ya, Resul’den boşanmamasını yoksa meydanı Suzan’a bırakacağını söyler. Eşleriyle birlikte katılan bir toplantıya Resul, Suzan’la gider. Ayla, toplantının olduğu yere gidip Resul’un müşterilerine onun güvenilmez biri olduğunu ve Suzan’la ilişkisi olduğunu ima edip ondan boşanmayacağını söyler.

İlknur, Ömer ve ailesini yemeğe davet eder. Yemeğe İlknur’un kız kardeşi ve yeğenleri de katılır. Emir, Ömer ve ailesini sürekli küçümseyen sözler kullanır. Bu devam edince Ömer dayanamayıp Emir’i iter. Emir, düşüp kafasını taşa çarpar.

Kardeşlerim 36. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ömer İlknur Hanıma Rest Çekiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler