Ana SayfaDizilerYargı 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Engin'in Asıl Katili Kim?

İlgili Postlar

Yargı 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Engin’in Asıl Katili Kim?

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Yargı, 17. yeni bölümüyle 23 ocak pazar günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ilgaz işleri bitirip Ceylin ile beraber eve gitmeyi teklif eder. Ancak Ceylin bazı konuları netleştirmek istediğini söyler. Bu ısrar sonunda olanlar olur. Ceylin ile Ilgaz’ın ilişkileri başka bir boyut kazanır. İkili gerçek bir karı koca olma yolunda ilerler. Yargı 17. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Engin’in, asıl katili kim?

Pazar Dizileri 2021

Engin’in Asıl Katili Kim?

Yargı 17. bölüm 2. fragmanında; Engin’in öldürüldüğü geceyi hatırlamaya başlayan Ceylin’in içi biraz olsun rahatlamaya başlamıştır. Ilgaz’ın desteğini de iliklerine kadar hisseden Ceylin güç toplar. Ancak Engin’i öldüren kişinin kim olduğu hala gizemini korumaktadır. Ceylin hatırladıklarını en önemlisi de o kişinin bir kadın olduğunu Pars’a anlatır. Pars ise tüm tarafsızlığıyla soruşturmayı derinleştirir. Neva ve Laçin Pars tarafından sorgulanır. Diğer taraftan Ceylin, Ilgaz’ın istifa ettiğini öğrenir. Bu duruma çok sinirlenen Ceylin, Ilgaz’a tepki gösterir.

İşte Yargı 17. bölüm 2. fragmanı…

YARGI 16. BÖLÜM ÖZETİ!

Ilgaz, işinden istifa ettiğini öğrenen Metin, oğlunu bu kararından vazgeçirmeye çalışır. Onun kararlı olduğunu görünce Ceylin’i görmeye gider. Ona Engin’i gerçekten öldürüp öldürmediğini sorar ve onun oğluna iyi gelmediğini söyler. Ilgaz, babasıyla bir konuşma yaptıktan sonra Ceylin’in avukatı olarak yeni deliller toplamak için işe koyulur.

Pars, Eren’in dosyadan alındığını öğrenir ve Metin’in yanına gidip ona dosyayı Eren’e tekrar vermesini, dosyanın gizlilik kararını da kaldıracağını söyler. Eren ile Ilgaz, olay yerine gidip inceleme yapad. Ilgaz, olay yerinde bir ayak izi bulur. Ayak izi, Ceylin’in üzerindeki ayak iziyle uyuşur.

Sema, Yekta’nın yanına gidip Engin’in davasının avukatı olmayı kabul ettiğini söyler. Engn’in zehirlendiği zehir ile ilgili bir araştırma yapıp Ceylin’in baktığı bir davada aynı zehir kullanıldığı ortaya çıkar. Sema, Pars’ın yanına gidip Ceylin’in o zehri baktığı davadan öğrenmiş olduğunu ve Engin’i öldürmek için kullandığını söyler.

Yekta, Laçin’in olay günü Engin’in öldürüldüğü yerdeki evlerine gittiğini öğreniyor. Bu arada Ceylin, cezaevindeki mahkumlara dilekçeler yazıp onlara yardım eder. Ilgaz, elindeki dosyayla nöbetçi hakimin karşısına çıkar. O günkü nöbetçi hakimde Neva çıkar. Ilgaz, Ceyiln’in tutuksuz yargılanmasını talep ediyor. Pars, buna karşı çıkar.

Neva, Ceylin’in tutuksuz yargılanmasını kabul eder. Ceylin, hapisten çıkıp sevinçle Ilgaz’a sarılır. Ceylin, Ilgaz’la birlikte annesinin evine gider. Yemekten sonra Ilgaz evine gider. Ceylin, o evde duramaz. Ilgaz’ın evine gidip kendisini oraya ait hissettiğini söyler ve ikili o gece birlikte uyuyr.

Ertesi gün Ilgaz, Ceylin’i olay yerine götürür. Ceylin, o gün neler olduğunu hatırlar. Silahı Engin’e doğrulttuğunu ancak kendisinin kafasına sert bir cisimle vuranın ve Engin’i öldürenin bir kadın olduğunu hatırlar.

Yargı 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ceylin Ilgaz Aşkı Alevleniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler