Ana SayfaDizilerYargı 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ceylin Ilgaz Aşkı Alevleniyor!

İlgili Postlar

Yargı 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ceylin Ilgaz Aşkı Alevleniyor!

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Yargı, 16. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ilgaz, savcılıktan istifa edip Ceylin’in avukatı oluyor. Sema, Yekta’nın yanına gidip Engin davasının avukatı olmayı kabul ettiğini söylüyor. Ilgaz, yeni delillerle birlikte nöbetçi hakim olan Neva’nın yanına gidip Ceylin’in tutuksuz yargılanmasını talep ediyor. Talep kabul ediliyor ve Ceylin serbest kalıyor. Ceylin, evinde duramıyor ve Ilgaz’ın yanına gidiyor. Olay yerine giden Ceylin, Ilgaz’ı öldürenin bir kadın olduğunu hatırlıyor. Yargı 17. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ceylin Ilgaz aşkı, alevleniyor.

Pazar Dizileri 2021

Ceylin Ilgaz Aşkı Alevleniyor!

Yargı 17. bölüm 1. fragmanında; Ilgaz işleri bitirip Ceylin ile beraber eve gitmeyi teklif ediyor. Ancak Ceylin bazı konuları netleştirmek istediğini söylüyor. Bu ısrar sonunda olanlar oluyor. Ceylin ile Ilgaz’ın ilişkileri başka bir boyut kazanıyor. İkili gerçek bir karı koca olma yolunda ilerliyor.

İşte Yargı 17. bölüm 1. fragmanı…

YARGI 16. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ilgaz, işinden istifa ettiğini öğrenen Metin, oğlunu bu kararından vazgeçirmeye çalışıyor. Onun kararlı olduğunu görünce Ceylin’i görmeye gidiyor. Ona Engin’i gerçekten öldürüp öldürmediğini soruyor ve onun oğluna iyi gelmediğini söylüyor. Ilgaz, babasıyla bir konuşma yaptıktan sonra Ceylin’in avukatı olarak yeni deliller toplamak için işe koyuluyor.

Pars, Eren’in dosyadan alındığını öğreniyor ve Metin’in yanına gidip ona dosyayı Eren’e tekrar vermesini, dosyanın gizlilik kararını da kaldıracağını söylüyor. Eren ile Ilgaz, olay yerine gidip inceleme yapıyor. Ilgaz, olay yerinde bir ayak izi buluyor. Ayak izi, Ceylin’in üzerindeki ayak iziyle uyuşuyor.

Sema, Yekta’nın yanına gidip Engin’in davasının avukatı olmayı kabul ettiğini söylüyor. Engn’in zehirlendiği zehir ile ilgili bir araştırma yapıp Ceylin’in baktığı bir davada aynı zehir kullanıldığı ortaya çıkıyor. Sema, Pars’ın yanına gidip Ceylin’in o zehri baktığı davadan öğrenmiş olduğunu ve Engin’i öldürmek için kullandığını söylüyor.

Yekta, Laçin’in olay günü Engin’in öldürüldüğü yerdeki evlerine gittiğini öğreniyor. Bu arada Ceylin, cezaevindeki mahkumlara dilekçeler yazıp onlara yardım ediyor. Ilgaz, elindeki dosyayla nöbetçi hakimin karşısına çıkıyor. O günkü nöbetçi hakimde Neva çıkıyor. Ilgaz, Ceyiln’in tutuksuz yargılanmasını talep ediyor. Pars, buna karşı çıkıyor.

Neva, Ceylin’in tutuksuz yargılanmasını kabul ediyor. Ceylin, hapisten çıkıp sevinçle Ilgaz’a sarılıyor. Ceylin, Ilgaz’la birlikte annesinin evine gidiyor. Yemekten sonra Ilgaz evine gidiyor. Ceylin, o evde duramıyor. Ilgaz’ın evine gidip kendisini oraya ait hissettiğini söylüyor ve ikili o gece birlikte uyuyor.

Ertesi gün Ilgaz, Ceylin’i olay yerine götürüyor. Ceylin, o gün neler olduğunu hatırlıyor. Silahı Engin’e doğrulttuğunu ancak kendisinin kafasına sert bir cisimle vuranın ve Engin’i öldürenin bir kadın olduğunu hatırlıyor.

Yargı 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ceylin Ilgaz’ın Yanında Olmak İstediğini Anlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler