Ana SayfaDizilerElkızı 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ezo Ali'nin Kendisinden Vazgeçtiğini Düşünüyor!

İlgili Postlar

Elkızı 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ezo Ali’nin Kendisinden Vazgeçtiğini Düşünüyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Elkızı, 11. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Harun, Ezo’yla evleniyor. İlk günden ona eziyet etmeye başlıyor. Nermin, Ezo’dan yüklü bir miktar para karşılığında ona yardım etmek istiyor. Harun, onların konuşmalarını duyuyor. Flaş bellek bulunuyor ve içinden Harun’un onlara çektiği video çıkıyor. Songül Ali’ye, onunla arkadaş olmak istemediğini söylüyor ve onu öpüyor. Ezo, onları görüyor. Elkızı 12. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ezo, Ali’nin kendisinden vazgeçtiğini düşünüyor.

Pazar Dizileri 2021

Ezo Ali’nin Kendisinden Vazgeçtiğini Düşünüyor!

Elkızı 12. bölüm 1. fragmanında; Ezo, Nermin’e pes ettiğini söylüyor. Harun, Ezo’ya eziyet etmeye devam ediyor. Ezo, Ali’nin karşısına geçip ona, kendisinden vazgeçmesi için ölmesi gerektiğini söylediğini ona hatırlatıyor. Ali, Ezo’nun kendisine neden böyle tavır aldığını anlayamıyor. Ezo Songül’e, Ali’ye gerçekten aşık olup olmadığını soruyor. Ali ise, Ezo’ya hala nefes aldığı için ondan kendisini affetmesini istiyor.

İşte Elkızı 12. bölüm 1. fragmanı…

ELKIZI 11. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Harun, Ezo’yu tehdit ederek onunla zorla evleniyor. O gece annesini evden gönderiyor. Ezo, annesine gitmek istiyor. Harun, kapıyı kilitleyip Ezo’nun dışarı çıkmasını engelliyor. Ertesi gün Nermin eve geliyor. Harun’un, Ezo’ya karşı çok kötü davrandığını görüyor. Ezo, Harun’un tavırlarında babasını görüyor.

Harun, kendi seçtiği kıyafetleri Ezo’ya giydiriyor. Şirkete birlikte gidiyorlar. Harun Ezo’dan, tüm şirket yetkilerini kendisine devrettiğini söylemesini istiyor. O mecburen kabul ediyor. Nermin Ezo’ya, bir anlaşma teklif ediyor. Ondan kendisine on milyon dolar vermesi karşılığında yangın gecesine ait görüntüleri bulup yok etmesine yardım edeceğini söylüyor.

Ezo, bu teklifi kabul ediyor. Harun, onların konuşmalarını duyuyor. Ezo, Harun’un telefonunu gizlice alıyor ve telefondaki videoyu sildikten sonra telefonu atıyor. Nermin, şirkete gidip Harun’un videoyu koyduğu kasayı açmaya çalışıyor. Açamayınca da kasayı alıp bir tanıdığına götürüp açtırıyor.

Ali ile Songül, iş toplantısı için Marmaris’e gidiyor. Onların gideceği oteli öğrenen Harun, Ezo’yla oraya gidiyor. Orada ikili tartışıyor ve Ezo başından yaralanıyor. Ali, Harun’un Ezo’ya eziyet ettiğini düşünmeye başlıyor. Zeliha, Seher’e kendisini o eve kapatanın Cavidan olduğunu söylüyor.

Selçuk, Zeliha’yı görmeye gittiğinde durumu öğreniyor ve Cavidan’ı gözaltına alıyor. Zeliha içinde akli dengesi yerinde raporu alınıyor. Tam Cavidan, tutuklanacakken Zeliha onun yanına gidiyor. Cavidan Zeliha’ya, yangını Ezo’nun çıkarttığını ve babasını diri diri yaktığını, eğer şikayetini geri almazsa Ezo’nun hapse gireceğini söylüyor.

Zeliha, mecbur kalıyor ve Cavidan’dan şikayetçi olmuyor. Ezo, Nermin’in istediği parayı vermeye hazırlanıyor. Nermin, eline geçen flaş diski Ezo’ya veriyor. Ezo, görüntüyü açtığında Harun’un onlara çektiği videoyla karşılaşıyor. O sırada Ali ile Songül’ü öpüşürken görüyor.

Elkızı 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ezo Ali’yle Songül’ü Birlikte Görmeye Dayanamıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler