Ana SayfaDizilerMahkum 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Barış Fırat'ın Kendisini Hatırladığını Anlıyor!

İlgili Postlar

Mahkum 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Barış Fırat’ın Kendisini Hatırladığını Anlıyor!

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Mahkum, 6. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Barış, Büge’nin suçunu üstlenip hapse giriyor. Orada Fırat’ın kendisini hatırlayıp hatırlamadığından emin olmak istiyor. Onun kendisini hatırlamadığından emin oluyor. Ali, Nazlı’yı saklıyor. Cemre’den yardım istemek için onun yanına gidiyor. Sasha’yı görünce ona güvenemiyor. Fırat, karısının öldüğü gece Barış’ı evinde gördüğünü hatırlıyor. Mahkum 7. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Barış, Fırat’ın kendisini hatırladığını anlıyor.

Perşembe Dizileri 2021

Barış Fırat’ın Kendisini Hatırladığını Anlıyor!

Mahkum 7. bölüm 1. fragmanında; Barış, Fırat’ın kaldığı hücrenin duvarında kendi isminin yazdığını görüyor ve Fırat’ın kendisini hatırladığını anlıyor. Zait, karısını Savaş’ın mezarının başında buluyor ve ona Barış’ın Savaş’ı öldürüp yerine geçtiğini söylüyor. Fırat, eline bir cam parçası alıp banyo yapmakta olan Barış’ın yanına gidiyor.

İşte Mahkum 7. bölüm 1. fragmanı…

MAHKUM 7. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Barış, Büge’nin kaza yaptığı yere gidiyor. Polisler geliyor ve kazayı kendisinin yaptığını söylüyor. Büge’nin çarptığı adam ölmüyor. Yaralı olarak kurtuluyor. Barış, kefareti kabul etmiyor ve özellikle cezaevine girmek istiyor. Fırat’la aynı koğuşa giren Barış, onun kendisini hatırlayıp hatırlamadığından emin olmak istiyor.

Fırat, karısının öldüğü gece Barış’ın orada olduğunu hatırlıyor. Cemre’yi çağırıp ona, kızıyla tehdit edilip suçu üstlenmek zorunda kaldığını anlatıyor. Ona kızının Ali’nin elinde olduğunu bildiğini, hemen Ali’nin yerini bulmasını istiyor. Ali, Nazlı’yla birlikte bir otele yerleşiyor. Cemre’nin kendisini aradığını öğrenen Ali, onunla konuşmak için yanına gidiyor.

Sasha, Cemre’nin yanına gidip Barış’ın davasına bakmasını istiyor. Onların konuştuğunu gören Ali, Cemre’ye güvenemiyor. Ondan yardım istemekten vazgeçiyor. Barış, özellikle Fırat’ın da yanında olduğu bir anda kavgaya karışmak istiyor. Cezaevi müdürü adam ayarlayıp Barış’ın üzerine salıyor.

Fırat, Barış’a yardım edip onu adamların elinden kurtarıyor. Barış, Fırat’a sarılıp onun kendisini tanımadığından emin oluyor. Aslında Fırat, her şeyi hatırlıyor. Karısının öldüğü gece onun yanına geldiğini biliyor. Onun kendisini hatırlayıp hatırlamadığından emin olmak için hapse girdiğini anlıyor.

Zait, karısının hastaneden kaybolduğunu öğreniyor. Hemen onu aramaya başlıyor. Sasha, Ali’nin yerini buluyor. Ama Ali, onun elinden kurtulmayı başarıyor.

Mahkum 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Fırat Barış’ı Hatırlıyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler