Ana SayfaDizilerMahkum 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Fırat Barış'ı Hatırlıyor Mu?

İlgili Postlar

Mahkum 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Fırat Barış’ı Hatırlıyor Mu?

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Mahkum, 6. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Kaza yapan Büge bir kişinin ölümüne neden olur. Zahit, Büge’den teslim olmasını ister. Oda, Barış’ın Savaş’ı öldürdüğünü ve onun yerine geçtiğini Zahit beye anlatır. Fırat, karısının öldüğü günle ilgili bir şeyler hatırlar. Ali, Cemre’yi bulup ona güvenip güvenemeyeceğini sorar. Barış, elinde valizle Fırat’ın yattığı koğuşa girer. Mahkum, 6. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fırat, Barış’ı hatırlıyor mu?

Perşembe Dizileri 2021

Fırat Barış’ı Hatırlıyor Mu?

Mahkum 6. bölüm 2. fragmanında; Fırat, Barış’ı hatırlayamıyor. Barış hapishanede bir kavgaya tutuşuyor. Fırat onu kurtarmak için kavganın içine dalıyor. Barış, onun kendisini hatırlamamasına seviniyor. Fırat gece kalkıyor ve Barış’ın yüzüne uzun uzun bakıyor. Fırat, Barış’ın kim olduğunu hatırladı mı?

İşte Mahkum 6. bölüm 2. fragmanı…

MAHKUM 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Fırat, tuvalette tam kendisini asacakken Ali gelir ve Nazlı’nın sevdiği şarkıyı söyleyip onları kendisinin öldürdüğünü söyler. Bunu duyan Fırat, Ali’nin üzerine saldırıyor. Fırat, kavga çıkarttığı için hücreye kapatılır. Barış, Ali’nin hapishaneden çıkmadan önce Fırat’la kavga ettiğini öğrenir.

Onun Fırat’a ne anlattığından emin olamadığı için hapishane müdürünü arayıp Fırat’ı hücreden çıkartmamasını ister. Fırat, Ali çıkmadan onunla konuşmak ister. Gardiyana hasta olduğunu söyleyip onu hücreye sokup kendisi kaçar ve Ali’yi bulup yakasına yapışır. Ona karısına ve kızına ne yaptığını sorar. Ama, Ali bir şey anlatmaz.

Cemre, Fırat’ın avukatlığını bırakmak için dilekçe verir. Hapishaneye doktor gelir ve tüm mahkumlarla terapi yapar. Tüm mahkumlarla konuştuktan sonra Fırat’la da konuşmak ister. Gardiyan onun hücrede olduğunu söyler. Doktor hanım Fırat’ı yanına getirmesini ister.

Fırat, doktorun yanına gelince onun ağzını kapatıp telefonunu ister. Hemen Cemre’yi arayıp Ali hakkında bilgi verir ve araştırmasını ister. Doktor gardiyana Fırat’la tekrar görüşmek istediğini söyler. Cemre, Ali’nin hasta kız kardeşinin öldüğünü öğrenir. Daha sonra evini bulur. Ali’nin, Fırat’ın karşı dairesinde bir süre kaldığını öğrenir.

Ferda, Barış’ın Savaş’ın yerine geçtiğini anlar. Barış, kaçmaya çalışan Ferda’yı öldürür. O sırada Saşa gelir ve ona bu yaptığı şey için tepki gösterir. Barış, Saşa’yı kovar. Zahit, Tomris’ten Barış’ın değil Savaş’ın öldüğünü öğrenir. Gidip oğlunun mezarı başında gözyaşı döker. Ali, Nazlı’yı Barış’ın sakladığı yerden alıp Fırat’ı görmeye gider. Ona bir şey anlatmaz. O gittikten sonra Nazlı’nın elinden bıraktığı balonu gören Fırat, kızının yaşadığını anlar.

Mahkum 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Tutuklanan Barış Fırat’la Aynı Koğuşa Düşüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler