Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 121. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gülten İle Saniye Hayatını...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 121. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gülten İle Saniye Hayatını Kaybediyor!

Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 120. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Mehmet, maske takıp Züleyha’nın odasına giriyor ve kendisinin Hakan Gümüşoğlu olduğunu, onunla bir hesabının olmadığını kendisinden korkmaması gerektiğini söylüyor. Betül, Fikret’i tutuklattırıyor. Lütfiye, Züleyha evlenmeden ona Fekeli’nin öldürüldüğünü ve Abdulkadir’in kendisini tehdit ettiğini anlatıyor. Züleyha, son anda Mehmet’le evlenmekten vazgeçiyor. Çolak Ağa’nın, Gülten ile Saniye’ye çarpıyor. Bir Zamanlar Çukurova 121. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Gülten ile Saniye, hayatını kaybediyor.

Perşembe Dizileri 2021

Gülten İle Saniye Hayatını Kaybediyor!

Bir Zamanlar Çukurova 121. bölüm 1. fragmanında; Züleyha, Mehmet’e onunla evlenemeyeceğini söylüyor. Çolak Ağa’nın oğlu Saniye ile Gülfem’e çarpıyor ve babasının isteğiyle onları orada bırakıp gidiyor. Züleyha, Gülten ile Saniye’yi toprağa veriyor. Üzüm, annesini kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor. Gaffur ise, hem kardeşini hem de karısını toprağa veriyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 121. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1484274274705752065

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 120. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Mehmet, Züleyha’ya asıl kimliğini açıklayamıyor ama, İzmir’de gece onun odasına maskeyle girip ona, kendisinin Hakan Gümüşoğlu olduğunu, onu cenazede ne kadar üzgün olduğunu gördüğünü, kendisinin onunla bir hesabı olmadığını, Demir’le hesabı olduğunu onunla da mahşerde hesaplaşacağını söyleyip kendisinden korkmamasını söylüyor.

Züleyha, o gittikten sonra hemen Fikret’in yanına gidiyor ve ona olanları anlatıyor. Fikret, hemen dışarı koşuyor. Ama yetişemiyor. Çolak Ağa, hapisten çıkıyor. Kendisi hapisteyken zilletli arazilerinin tapularının çıktığını anlıyor ve tarlalarını geri almak için işe koyuluyor.

Züleyha’nın da yanına gidiyor ve ondan iki yüz elli dönüm arazisini kendisine geri vermesini istiyor. Züleyha ise onu kibarca kovuyor. Çolak ağa, o arazilere girip mahsulleri topluyor. Mehmet, Züleyha’yla konuşup onunla hemen evlenmek istiyor. O da kabul ediyor ve Mehmet düğün hazırlıklarına başlıyor.

Lütfiye, yeğeninin öldüğünü duyup Bursa’ya gidiyor. Döndüğü zaman Züleyha’nın o akşam evleneceğini öğreniyor ve ona gizlediği gerçeği anlatmaya karar veriyor. Lütfiye Züleyha’ya, Fekeli’yi Abdulkadir’in öldürdüğünü öğrendiğini, onun kendisini kaçırıp Fikret’i oyuna getirdiği videoyu izletip tehdit ettiğini anlatıyor.

Saniye, Gülten’le düğüne yetişmeye çalışırken Çolak ağanın Yamanların mahsüllerini topladığını görüp onları uyarıyor. Dönerken Çolak ağanın oğlu onlara çarpıyor. Çolak ağa, oğluna durmamasını söyleyip yollarına devam ediyorlar. Mehmet, Züleyha’yı düğüne götürmek için geliyor. Bu arada Fikret’in tutuklandığı haberi geliyor. Züleyha ona, yapamayacağını söylüyor.

Bir Zamanlar Çukurova 120. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Haşmet Çolak Züleyha’dan Ne…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler